ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.10.2019 | 16:38

Αξίζω να αγαπηθώ για αυτό που είμαι;

Γεια σας ! Αν και δεν είμαι ο πρώτος που δημοσιεύει σε τέτοια φόρουμ και μιλά για αντίστοιχα θέματα, πιστεύω πως χρειάζομαι κάπου να αναζητήσω βοήθεια.Είμαι 20 χρονών και δεν έχω κάνει ποτέ σχέση . Η σχέση μου με κοπέλες ξεκίνησε δυστυχώς μόνο πέρσυ καθώς τότε ξεκίνησα να ανοίγομαι κάπως.Δυστυχώς στη ζωή μου έχω υποστεί πολλές αλλαγές σε θέματα που αφορούν παρέες.Δεν είχα ποτέ σταθερή παρέα και τώρα οι 2-3 φίλοι καλοί και σταθεροί που έχω δεν είναι καν στην ίδια πόλη με εμένα λόγω σπουδών.Επομένως δεν έχω μάθει να κρατάω σταθερούς δεσμούς και θεωρώ τα πάντα κάπως προσωρινά.Πάντα υπήρξα ένα υπερβολικά κλειστό παιδί ,που μεγάλωσε σε συνθήκες απίστευτης αγάπης και στοργής.Πάντα προτιμούσα δραστηριότητες από παρέες και εξόδους με φίλους γιατί δεν είχα το 2ο, οπότε και κλεινόμουν πιο πολύ.Νιώθω πως παρόλο το ανάστημα μου ( 1.85) και όλες τις δραστηριότητες που κάνω και του ευγενικού χαρακτήρα , δεν έχω γεννηθεί δυστυχώς με το " ταλέντο" να έχω επιτυχίες με το αντίθετο φίλο.Οι συνεχείς αποτυχίες με έχουν κάνει απίστευτα ευάλωτο και έχω φτάσει σε σημείο να αυτοκαταστρέφομαι και να μαραζώνω σιγά σιγά και να ρίχνω το φτέξιμο στον εαυτό μου. Επίσης αδυνατώ να πιστέψω ότι όλοι που έχουν σχέσεις και είναι γενικότερα πιο επιτυχημένοι από εμένα ( δεν έχω καταφέρει και κάτι οπότε μιλάμε για πολλά άτομα) είναι καλά με τον εαυτό τους και ακολουθούν πιστά αυτές τις συμβουλές σε κάθε βίντεο και ιστοσελίδα.Οπότε η ερώτηση μου είναι: τί κάνουν όλοι που δεν κάνω εγώ;ΈΧω φτάσει σε σημείο που χρειάζομαι ψυχολογική υποστήριξη από ψυχολόγο ενώ παράλληλα βλέπω φίλους μου που είναι μέσα στα μέλια του έρωτα και νιώθουν χαρούμενοι, παρόλο που δεν διαφέρουμε πολύ μεταξύ μας.Θέλω κοπέλα.Μα πιο πολύ νομίζω πως θέλω βοήθεια.
9
 
 
 
 
σχόλια
Θα σου πώ την δικιά μου άποψη που είμαι αρκετά μεγάλυτερος(29) και έχω βγάλει κάποια συμπεράσματα. Οι γυναίκες δεν είναι αυτό που έχεις στο μυαλό σου . Όσο αυτή την στιγμή ονειρεύεσαι κοπέλα γλυκιά και ευγενική αυτές βγάζουν τα μάτια τους δεξιά και αριστερά με δικά τους κριτήρια. Ποιός έχει το πιο ωραίο αυτοκίνητο, ποιός είναι ο πιο πλούσιος,ποιος είναι ο καλύτερος χορηγός,ποίος θα παρτάρουμε μαζί όλο το βράδυ. Καμία δεν θα έρθει και θα σου πεί αχ γλυκούλη μου έλα εδώ πάμε σπίτι μου να τα πούμε,να σου βγάλει την μπλούζα της και να σου δώσει να δοκιμάσεις. Είναι τόσο ποταπά τα κριτήρια που μια γυναίκα διαλέγει σύντροφο που πραγματικά δεν αξίζει να ασχοληθείς. Κανένα πρόβλημα δεν έχεις φυσιολογικός είσαι. Ο ψυχολόγος τα λεφτά σου θέλει .
Δεν ξέρω σε τι γυναίκες έχεις πέσει και τι βιώματα έχεις ώστε να δημιουργήσεις τέτοια άποψη. Καμία, και το εννοώ καμία από τις γυναίκες που ξέρω δεν συμπεριφέρεται έτσι όπως περιγράφεις. Μήπως είναι ο χώρος στον οποίο συναντάς τέτοια ατομα που φταίει και όχι το φυλο;
Δηλαδή το τι κυκλοφορεί δεν το βλέπεις;;Απο δρόμους δεν περνάς;;Απο κλάμπ και απο καφετέριες απέξω δεν περνάς να δείς τι μπαινοβγαίνει;; Στην παραλία δεν πηγαίνεις;; Τίγκα στις πουτ@νες είμαστε,29 είμαι και ακόμα σε φυσιολογική κοπέλα δεν έχω πέσει.
Πηγαίντε σε όποιο σάιτ ερωτικού περιεχομένου θέλετε στην Greek κατηγορία. Θα βρείτε δεκάδες ελληνίδες να βγάζουν τα μάτια τους και κάποιες απο αυτές είναι της διπλανής πόρτας. Κάντε αυτό που σας λέω και ελάτε μετά να γράψετε.
Scroll to top icon