Πέθανε ο 34χρονος Chris Kelly, των Kris Kross

Facebook Twitter
11

Ο αριστερά και στις δύο φωτογραφίες

Πέθανε στην Ατλάντα πριν από λίγες ώρες το ένα απ' τα δύο μέλη των Kris Kross. 

Είχε διακομιστεί σε νοσοκομείο της πόλης μετά από αυτό που το AP χαρακτηρίζει "drug overdose". Η αστυνομία κλήθηκε στο σπίτι του όταν ήταν ήδη αναίσθητος και χωρίς επαφή με το περιβάλλον και μεταφέρθηκε στο Atlanta Medical Center.

 

Μισή ώρα αργότερα ανακοινώθηκε ο θάνατός του. Η επίσημη αιτία θανάτου δεν έχει ανακοινωθεί, αν και θεωρείται σχεδόν σίγουρο πως η υπερβολική δόση  είναι ο λόγος. Η αυτοψία θα ολοκληρωθεί σε μερικές ώρες. 

=======

Πριν από μόλις δύο μήνες είχα γράψει:

Με αφορμή την επανένωσή τους για μία και μόνο εμφάνιση (για να τιμήσουν την δισκογραφική εταιρία So so Def που τους ανέδειξε, όπως και πολλούς R'n'B και ραπ καλλιτέχνες απ' την Ατλάντα)

οι Kris Kross εμφανίστηκαν σήμερα ξανά και είναι έτσι:

Όλοι μεγαλώνουμε λοιπόν, ακόμα κι αυτοί που ούτε καν θυμόμασταν ότι υπήρχαν και δεν πολυενδιαφερόμασταν καν, για να είμαστε ειλικρινείς.

O Mac Daddy και ο Daddy Mac.

Βέβαια τότε, το 1992, πρέπει να παραδεχτώ ότι το πρώτο τους άλμπουμ που είχε το αξέχαστο JUMP

ήταν στη λίστα δώρων που ήθελα για τα Χριστούγεννα. Επειδή όμως δεν ήταν απ' τα πολύ σημαντικά άλμπουμ που ζήτησα (ήθελα και αρκετά πανάθεμά με) αυτό το είχα ζητήσει σε κασέτα, ώστε να μην ξοδευτεί πολύ ο οποίος δωροθέτης μου.

Τα πιο σημαντικά άλμπουμ τα ζητούσα σε βινύλιο, ενώ τα σούπερ σούπερ σημαντικά τα έπαιρνα σε cd, παρ' ό,τι δεν είχαμε ακόμα cd player - ήταν όμως τόσο σπουδαία που ήθελα να τα έχω στο νέο φορματ, σε περίπτωση που θα έπειθα επιτέλους τον πατέρα μου να αγοράσει cd player. (Το βίντεο θα αργούσε ακόμα αρκετά χρόνια - ναι είναι σπόντα για σένα μπαμπά, το ξέρω ότι με διαβάζεις.)

Τώρα βλέπω ότι υπάρχουν κι άλλες φωτογραφίες των μεγάλων Kris Kross

Aκόμα θυμάμαι ότι μου είχε αρέσει πολύ η κασέτα τους. Υποθέτω ότι θα ένιωθα και πολύ street ακούγοντας την μωρουδίστικη ραπ των Kris Kross, πάντως ένα τραγούδι τους μ' αρέσει ακόμα.

Το 'I Missed the Bus'.

A! Kαι το It's a Shame

[+ Glory Days]

Με μια τυχαία ho.

Ας το ξεχάσουμε.

11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

11 σχόλια
Αυτο ειναι για το ''Ας το Ξεχασουμε'' στον Michael Jackson: Για αλλη μια φορα καποιοι ΗΛΙΘΙΟΙ και ΑΣΧΕΤΟΙ προσπαθουν μεσο του Θανατου καποιου ανθρωπου-παιδιου να ''χλευασουν'' οσο μπορει η παιδια τους, τον Μεγαλυτερο Καλλιτεχνη ολων των Εποχων... Μερικοι αναγνωστες πιστευουν πως γραφουν απλα για το αδικοχαμενο παιδι, ενω ο σκοπος τους ειναι για αλλη μια φορα να προσπαθησουν να δειξουν το αληθινο τους προσωπο... Οχι να τσαλακωσουν την εικονα του ΘΡΥΛΟΥ, γιατι αυτη θα παραμενει αναλιωτη οσο και να σφυγκονται καποιοι αλλα να προσκολληθουν και αυτοι στα λεγομενα των μαζων γιατι νομιζουν πως ετσι θα κερδισουν την συμπαθεια μερικων... Ο ΘΡΥΛΟΣ μενει για Παντα !!!! Ενω ο εξυπνακιας της στιγμης, ξεχνιεται...
κριμα τοσο νεος... και αναρωτιομουν τελευταια πως τα παλια αστερια τυπου mc hammer της ραπ δεν ειχαν τα προβληματα και την παρακμη των 00 ....φαινοντουσταν πιο ευτυχισμενοι?? λιγοτερο προβληματισμενοι?? μαλλον ειναι σαν καταρα ...κριμα ηθελα να πιστευω τα καλυτερα γιατι μοιαζανε διαολεμενα δυναμικα παιδια ..
Τι εννοεις 'ας το ξεχασουμε" αγαπητε; Εισαι καλος γραφιας, δεν περιμενα πως θα ησουν ΑΛΛΟΣ ενας που θα επαιζε με το ποσο cool ειναι να αναφερεις τον Michael Jackson ως παιδεραστη. Γιατι breaking news - ΔΕΝ ειναι cool. Οσο για το αν ο ιδιος ηταν αυτο το οποιο αφηνεις να εννοηθει, ας το να το γνωριζουν οι ανθρωποι που τον αγαπησαν, τον ακουσαν, τον χορεψαν και τον ΠΟΝΕΣΑΝ περισσοτερο απο εσενα. Ο Michael Jackson συνεργαστηκε με τα παιδια και βοηθησε ΠΟΛΥ στην αναδειξη τους με τη συμμετοχη τους στο Jam και το Dangerous Tour. Το ιδιο- εκανε και με τον εξισου αδικοχαμενο Heavy D που θα δεις στο ιδιο clip. Η ανοησια, λαικιστικη δημοσιογραφια τυπου Sun μερικων ανθρωπων πραγματικα με εκπλησει. Ακου ας το "ξεχασουμε". Εγω μολις ξεχασα ΕΣΕΝΑ και ο,τι προσεχες γραψεις.ΑΥΤΟ http://www.youtube.com/watch?v=JbHI1yI1Ndk ειναι το video απο το οποιο ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ mainstream κοινο εμαθε τους Kriss Kross αλλα δεν βλεπω να το εχεις δημοσιευσει. ΤΕΤΟΙΟΣ κομπλεξισμος.
«Υποθέτω ότι θα ένιωθα και πολύ street ακούγοντας την μωρουδίστικη ραπ των Kris Kross»1) Πολύ street; Are you for real? xD2) Καθόλου μωρουδίστικη η ραπ τουςΑγαπητέ Άρη, με όλον τον σεβασμό, ορισμένες φορές νομίζω πως γράφεις για ορισμένα επίκαιρα πράγματα με τέτοιον τρόπο σαν να θέλεις να μας πείσεις πως τα γνώριζες από τότε και ήσουν ο μεγαλύτερος fan, ενώ σε κάποια σημεία φαίνεται πως δεν έχεις ιδέα. [Σχόλιο Άρη: Δεν ξέρω αν χρειάζεται να επεξηγώ τον αυτοσαρκασμό μου, ήταν προφανής νομίζω. Εννοείς ότι γράφω ψέματα, πως ζήτησα (και πήρα) για δώρο την κασέτα και την άκουγα φανατικά; Οι τότε συμμαθητές μου θα σε διέψευδαν :) (Η ραπ τους ήταν μωρουδίστικη, αν μη τι άλλο γιατί είχαν μωρουδίστικες φωνούλες - που μου άρεσαν.)Υπάρχουν εκατοντάδες θέματα της επικαιρότητας για τα οποία δεν γράφω επειδή δεν μου λένε κάτι και εκατοντάδες καλλιτέχνες τους οποίους δεν άκουγα όταν ήμουν μικρός. Γι' αυτούς που άκουγα όμως και απ' τους οποίους έχω αναμνήσεις, γράφω. ]
Φυσικά και τους θυμόμαστε! Τους είχε και ο Michael Jackson από κοντά. Τους έβαλε στο clip του JAM http://www.youtube.com/watch?v=JbHI1yI1Ndkκαι τους έβαλε να ανοίγουν κάποιες συναυλίες του! http://www.youtube.com/watch?v=GM2SFTFqlJ8