ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.10.2019 | 19:23

Όμορφες γυναίκες

Εσείς οι όμορφες κοπέλες, με τα γυαλάκια και το ντροπαλό στυλ και την ανασφάλεια στο βλέμμα είστε υπέροχες.Προσωπικά αυτές οι γυναίκες μού αρέσουν, όχι οι άλλες.Εσείς που είστε γλυκούλες, ντροπαλούλες, σαν ζαχαρωτά.Μπιζουδάκια.Φυσικά και είστε δυναμικές όταν πρέπει σε διάφορες περιστάσεις της ζωής σας αλλά δεν έχετε το ύφος ψωνισμένης ντίβας.Να ξέρατε πόσο πανέμορφες είστε εξαιτίας της ανθρωπιάς που καθρεφτίζεται στο βλέμμα, την εμφάνιση και το στυλ σας.
20
 
 
 
 
σχόλια
Εγώ πάντως όταν φοράω γυαλί (και τυπέ γυαλί όχι ό,τι κι ό,τι) και φλατ παπούτσι δεν γυρνάει κανένας να με κοιτάξει. Να το βράσω το intellectuelle μου στυλ. Αν βάλω φακούς, αφήσω κάτω τη μαλλούρα και βάλω και τακούνι νιώθω ότι με κοιτάνε από όλες τις κατευθύνσεις. Ρηχότις.
Δεν νομίζω ότι είναι αυτός ο λόγος. Εκτός αν το μετρό θεωρείται μέρος με "λανθασμένα βλέμματα". Νομίζω ότι οι άντρες ψαρώνουν πιο πολύ με τα στενά ρούχα και τα τακούνια. Και πως το γυαλί τους περισσότερους άντρες τους απωθεί.
"δεν έχετε το ύφος της ψωνισμένης ντίβας"Μετάθεση ευθύνης στις γυναίκες για ενδεχόμενες απορρίψεις. Αυτές είναι ντίβες, όχι εμείς προβληματικοί. Αυτοί είναι μαύροι, δεν είμαστε εμείς ρατσιστές. Τέτοια λογική...
Kαλημέρα!Δεν λέω ότι δεν υφίσταται η πιθανότητα να κάνω λάθος. Υφίσταται. Δεν είμαι ούτε ο Πάπας να έχω το αλάθητο, ούτε καβαλημένο καλάμι. Και σίγουρα θα έχω πέσει έξω σε εκτιμήσεις κατά καιρούς. Μπορεί κι εδώ, γιατί όχι. Διάλογο κάνουμε.Ωστόσο, θα έχεις σίγουρα παρατηρήσει εδώ μέσα (και σε ορισμένες σελίδες πανεπιστημιακών "ανομολόγητων" που αναπαράγονται ευρέως κατόπιν) ότι πάρα πολλοί άνθρωποι άρρενος φύλου τελευταίως βγάζουν μια ιδιότυπη χολή προς τις γυναίκες, συγκεκριμένα αυτές που τους απορρίπτουν, τις επονομαζόμενες "κάργιες" και που "έχουν ύφος ντίβας". Φυσικά αν λίγο διαβάσεις άλλα τους λεγόμενα προκύπτει ότι πρόκειται για υστερικούς μισογύνηδες κι όχι για περιπτώσεις ατόμων ΧΑΜΗΛΩΝ ΤΟΝΩΝ (όπως βαυκαλίζονται ότι είναι) κι επομένως είναι απολύτως αναμενόμενο ότι θα τους απορρίπτουν ακόμα και τα θηλυκά κουνούπια! Δεν είναι δηλαδή ζήτημα του αν κάνει λάθος η γυναίκα που τους σνομπάρει, είναι ξεκάθαρο ότι οποιοσδήποτε θα τους κάνει πέρα, κι οι άντρες ακόμη (τουλάχιστον οι μη της συνομωταξίας τους). Αυτοί οι άνθρωποι είναι προβληματικοί, πώς να το κάνουμε, δεν υφίσταται στρογγυλοποίηση του όρου, εμφανίζουν αντικοινωνική συμπεριφορά ~και φυσικά δεν εννοώ ότι είναι ντροπαλοί ή εσωστρεφείς ή μοναχικοί λόγω ιδιοσυγκρασίας και επιλογής, εννοώ ακριβώς αυτό που είπα, ότι έχουν αντικοινωνική συμπεριφορά. Οι γυναίκες σήμερα έχουν ποικίλες επιλογές, η αποκατάσταση δεν είναι μονόδρομος επιβίωσης και κοινωνικής καταξίωσης όπως παλιά, στα σόσιαλ γίνεται πάρτυ φλερτ, επομένως δεν είναι υποχρεωμένες να ανέχονται πλέον αυτές τις συμπεριφορές. Κι αυτό τους "κλωτσάει". Αλλιώς τους τα'χαν πει.Επομένως η έκφραση, σε μένα όπως και σε άλλες αναγνώστριες, όπως βλέπω πιο κάτω, "χτυπάει" άσχημα. Αυτό σχολίασα. Τώρα για το γλυκό της εξομολόγησης, τι να σου πω. Ολίγον παθέτικ μου ακούγεται παρά γλυκιά, επειδή εξισώνει λίγο τις γυναίκες τις πιο ντροπαλές με κάπως πιο "διαχειρίσιμες", πιο "στα κυβικά" του εξομολογούμενου. Η "ανασφάλεια στο βλέμμα" ειναι που το προδίδει περισσότερο, σχεδόν δεν τολμά να αξιώσει κάποια που μπορεί να είναι ντροπαλή, με γυαλιά, χαμηλοβλεπούσα μεν αλλά με ΑΣΦΑΛΕΙΑ στο βλέμμα. Γιατί υπάρχουν κι αυτές. Καταλαβαίνεις τι θέλω να πω;
Μοιάζεις να το έχεις πάρει ιδιαίτερα προσωπικά, που με προσανατολίζει στο ότι το έγραψες εσύ εξαρχής, κι επομένως αν σε προσέβαλλα άθελά μου σου ζητώ συγγνώμη.
Όχι! θα σου πω εγώ ποιος το έχει γράψει. Ένας τύπος που είναι πλέον ανυπόφορος βασικά δεν είναι ένας τύπος, μια παρεα είναι εκεί από πρώην φύτουλες που δεν αντέχουν τον ίδιο τους τον εαυτό και ξεσπούν όλη τους την αδυναμία και το κόμπλεξ σε αυτήν/ αυτόν που στόχευσαν . Αλησμόνητες πατρίδες και στιγμές, κάτι μου θύμισε αυτό γιατί το έγραψα? Ας είναι. Φαίνεται θα ήπια τίποτε και με πείραξε.
Νομίζω ότι το κείμενο το έγραψε άντρας. Μία γυναίκα δεν θα έγραφε " ανασφάλεια στο βλέμμα". Επίσης, Θέλει τις γυναίκες δυναμικές όταν πρέπει που είναι κατάλοιπο των προγόνων σε μία κοινωνία που η γυναίκα καταπιεζόταν.Υ.Γ Παρ'όλα αυτά, θεωρώ ότι ο εξ είχε καλή πρόθεση.
Scroll to top icon