ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.10.2019 | 19:44

Τι να κάνω?

Λοιπόν αρχικά να ξεκινήσω ότι συζώ εδώ και δύο χρόνια με ένα παλικάρι και πάμε σοβαρά. Μένω στον τόπο του σε ένα όμορφο χωριό που δεν έχει πολλούς κατοίκους βέβαια αλλά αυτό δεν πέζει σημασία εμείς με το αμάξι μας πάμε όπου θέλουμε. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι εγώ εδώ στο χωριό δεν έχω ούτε φίλες ούτε γνωστούς για να κάνω παρέα και έτσι είμαι πολύ κολλημένη στον σύντροφο μου δηλαδή τον πνίγω. Εκείνος εδώ στο χωριό παρέες δεν έχει ιδιαίτερες μόνο από αλλά χώρια μερικούς αλλά αυτοί παντρευτήκανε και σπάνια συναντιονται. Και ξανά έρχομαι στο πρόβλημα μας..ειναι η μόνη μου παρέα εδώ είναι ο άνθρωπος μου και ο φίλος μου ταυτόχρονα δεν έχω κανέναν να πω μια κουβέντα και αυτός μου λέει ότι πνίγεται αλλά και εγώ τι να κάνω..αυτος έχει την οικογένεια του εδώ εγώ κανέναν. Τι να κάνω για να ξεκολλήσω λίγο εδώ στο χωριό δεν έχει τπτ για να κάνω ούτε δουλειά να πιάσω εκείνος με ζει.. Οπότε δεν έχω κάτι να κάνω για να απασχολουμαι και να τον αφήνω ήσυχο τι προτείνετε?
3
 
 
 
 
σχόλια
Κοπελια, αφου με το αμαξι πατε οπου θελετε οπως λες, εεε πανε κ συ λιγο παραπέρα απ το χωριο κ ψαξε για μια δουλεια. Κ γω σε χωριο μεγάλωσα αλλα οι γονεις μου στην πολη δουλευαν. Ε κανε το ιδιο. Κ θα γνωρίσεις κ κοσμο ετσι.
Scroll to top icon