ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.10.2019 | 00:41

Μόνο αυτό.

Την γνώρισα τελείως ευκαιρακά, στη δουλειά. Έχω σχέση χρόνια, έχει σχέση χρόνια. Η μέρα μου φτιάχνει μόνο όταν τη βλέπω, όταν βλέπω το γλυκό της χαμόγελο και ακούω τη φωνή της. Αυτό μου αρκεί. Σε λίγο καιρό φεύγω και ίσως δεν την ξαναδώ ποτέ. Το μόνο που θέλω είναι να ξέρει πόσό χαρούμενο με κάνει όταν μου χαμογελάει.
4
 
 
 
 
σχόλια
Πολλές φορές οι άνθρωποι θεωρούν απάτη το σαρκικό κομμάτι και όχι αυτό που αναφέρεται στην εξομ. ειδικά όταν παραμένει πλατωνικό. Τα μεγαλύτερα ταξίδια μας όμως και τα πιο βαθιά συναισθήματα μας είναι αυτά που κάνουμε με την καρδιά και την ψυχή, ακόμα και αν μένουν ανεκπλήρωτα.
Είναι όμως κάπως αυτιστικά αυτά τα συναισθήματα, ιδεαλιστικοποιημένα, εξιδανικευμένα, της φαντασίας μας. επειδή ο άλλος δεν έχει δοκιμαστεί στην πράξη, ώστε να αποκαθηλωθεί και κατόπιν να αγαπηθεί για αυτό που όντως είναι.
Ναι Καραβάν' συμφωνώ μαζί σου. Αν μπορούμε να δοκιμάσουμε μια σχέση στην πράξη πρέπει να το κάνουμε. Γιατί τα συναισθήματα πρέπει να εκφράζονται με όλους τους τρόπους λεκτικά και σαρκικά και ζώντας τα στην καθημερινότητα. Εκεί καταλαβαίνεις πόσο αγαπάς τον άλλο, όταν τον αποκαθηλώσεις και συνεχίζεις να τον αγαπάς.
Scroll to top icon