ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.10.2019 | 12:05

Λίγη τσίπα δε βλάπτει

Σεπτεμβριος 2018: Τον γνώρισα σε κοινή παρέα, μου άρεσε πολύ, ζήτησε το τηλέφωνο μου και ξεκινήσαμε να μιλάμε. Βγήκαμε λίγο τις πρώτες μέρες, ωσπου μου ανακοινώνει ότι θέλει κάτι χαλαρό. Συμφωνώ μαζί του γιατί αυτό ένιωθα τότε. Μετά από κανένα 3 μηνο άρχισα να βλέπω αλλιώς την κατάσταση μεταξύ μας. Άρχισα να νιωθω πιο έντονα συναισθήματα. Τον πιάνω ένα βράδυ και του το λέω. Τον ρωτάω αν θα ήθελε να είμαστε μαζί. Μου απανταει πως δεν νιώθει το ίδιο. Του ζητάω τότε να μην ξαναέχουμε άλλη επικοινωνία γιατί τα θέλω μας δεν συμβαδίζουν. Μάρτιος 2019: Επιστρέφει στη ζωή μου, σπάει τα τηλέφωνα, μου στέλνει συνεχώς μηνύματα και μου λεει ότι ειναι έτοιμος για κάτι πιο σοβαρό. Ξεκινάμε ξανά να βγαίνουμε ωσπου μετά από κανα 2 εβδομάδες, ξεκινάει πάλι τα ίδια. Αρχισε να εξαφανίζεται, να έχει δουλειά κάθε σκ για να μην βρισκόμαστε και γενικά να επιδιώκει να βρισκόμαστε μόνο όταν έχει ο ίδιος ‘ορεξη’. Τον πιάνω και του λέω στα ίσια: Ρε φιλε, μπήκες ξανά στη ζωή μου χωρίς να το επιδιώξω εγώ. Άρχισες να μου λες ότι θες κάτι πιο σοβαρό, αλλά οι πράξεις σου δείχνουν ακριβώς το αντίθετο. Με τα πολλά, του ζητάω να απομακρυνθούμε για ακόμη μια φορά. Με τσακισμένη ψυχολογία προσπαθώ να ξαναβρώ την αυτοπεποίθηση μου. Σεπτέμβριος 2019: Ξαναεπιστρέφει στη ζωή μου κάνοντας ακριβώς τα ίδια. Με υποσχέσεις, με τηλέφωνα, με μηνύματα κτλ. Κάνω το λάθος και τον ξανά δέχομαι πίσω. Ε λοιπόν ξανάρχισε τα ίδια. Αυτή τη φορα όμως αρχισε να εξαφανίζεται μετά από κάθε συνεύρεση μας. Τον πιάνω, τον ξεφτίλιζω, του λέω να μην με ξαναενοχλησει ποτέ και τον μπλοκάρω από παντού. Και τώρα εγώ ερωτώ: Τι του έφταιξα; Πάντα ήμουν ειλικρινής μαζί του. Από την πρώτη στιγμή, του είπα πως ένιωθα. Για ποιο λόγο έπρεπε να μου φερθεί έτσι; Την 3 φορά που τον έδιωξα απ τη ζωή μου, του μίλησα πολύ άσχημα. Νιωθω μερικές φορές ότι έχασα το δίκιο μου με τον τρόπο που μίλησα. Όμως ρε παιδιά κι αυτος δε σεβάστηκε τίποτα. Με έβγαλε εκτός εαυτού. Αν δεν ήθελε ή αν δεν ήταν σιγουρος, να είχε τα κότσια να το ελεγε. Ήμουν εντάξει με αυτό. Εξάλλου αυτος επέστρεφε πάντα, όχι εγώ. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι μερικοί άνθρωποι δεν ξέρουν τι θα πει μπέσα και φιλότιμο.
5
 
 
 
 
σχόλια
Οι τρεις ευκαιρίες είναι πολλές. Ευκαιρία δίνουμε αν όντως μεσολάβησε κάτι άσχημο και θέλει το άλλο άτομο να επανορθώσει και θέλουμε και εμείς. Μετά γίνεται εμπαιγμός στο πρόσωπό σου.
εχω περασει την ιδια κατασταση μεχρι το πρωτο σκελος που περιγραφεις.απομακρυνθηκα κ ηξερα οτι θα με πονεσει αλλα καποια στιγμη θα μου περναγε.οταν επανηλθε δεν εδωσα ευκαιρια.κ αυτο γιατι ειχα υποσχεθει στον εαυτο μου οτι δεν τον ξαναβαζω σε τετοια διαδικασια.πες το κ ενστικτο..ενας ανθρωπος που ειναι κ δεν ειναι παλι στα ιδια θα καταληγαμε..ηταν απ τις σοφοτερες αποφασεις που εχω παρει στη ζωη μου.μην τσακιζεσαι με καταστασεις που ξερεις οτι δεν..
Αντί να φωνάζεις για τσίπα και φιλότιμο, κοίτα να βάλεις λίγο μυαλό γιατί σε βλέπω σε μερικούς μήνες να τον ξαναδέχεσαι. Μέρες κάτι; Αν βρεθεί κάποιο στο δρόμο σου με φιλότιμο και τσίπα, θα τον απορρίψεις. Μάλλον παίρνουμε αυτό που αξίζουμε σε αυτή τη ζωή τελικά.
Scroll to top icon