ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.10.2019 | 19:02

Αμφιβολίες

Με τον αρραβωνιαστικό μου είμαστε μαζί εδώ και 4 χρόνια και συγκατοικούμε εδώ και 6 μήνες. Ολα έχουν αλλάξει μεταξύ μας τον τελευταίο χρόνο...Τσακωνόμαστε συνεχώς για τα πάντα, δεν βοηθάει καθόλου στο σπίτι παρόλο που εγω δουλεύω πιο πολλες ώρες,δεν κάνουνε συχνά σεξ γτ είναι κουρασμένος/νυστάζει κτλ.(μεγάλο πρόβλημα για εμένα),δεν θέλει να περνάμε χρόνο μαζί και ψάχνει συνεχώς να κάνει πράγματα που δεν περιλαμβάνουν κ εμένα κ αλλά πολλά.Το έχουμε συζητήσει πολλές φορές αλλά κάθε φορά μου λέει ότι απλά ψάχνω αφορμές για να τσακωθούμε κ όλα είναι μια χαρά, όλα είναι όπως παλιά.Ομως τίποτα δεν είναι το ίδιο...Παλια δεν μπορούσε ούτε λεπτό που να μην ήθελε να είναι μαζί μου(πράγμα που με ενοχλούσε) κ έδειχνε συνεχως με τις πραξεισ Του ότι με αγαπάει.Τώρα απλά δεν τον νοιάζει.Όλο λέει πως με αγαπάει,πως θέλει να παντρευτούμε,να κάνουμε παιδακια κ αλλά τέτοια. Εγω όμως αμφιβάλλω κ αναρωτιέμαι τι είναι αυτό που τον κρατάει μαζί μου κ θέλει να προχωρήσουμε μαζί εφόσον όλα δείχνουν το αντίθετο;
6
 
 
 
 
σχόλια
Καλύτερα αστεφανωτη παρα να έχεις έξτρα βάρη. Ούτε καν το σεξ δεν χαίρεσαι.Υ. Γ. Επειδή μια σχέση ήταν κάποτε καλή, δεν μπορείς να αγνοήσεις ότι τωρα δεν είναι και είσαι μονη σου σε όλο αυτό.
Περιγράφεις όλα αυτά και καταλήγεις με μια απορία, γιατί είναι αυτός ακόμα μαζί σου! Εγώ θα αντιστρέψω την ερώτηση, εσύ, αφού όλα αυτά σε ενοχλούν, γιατί μένεις ακόμα μαζί του;Επίσης, το σωστό ρήμα για εμένα είναι "συμμετέχει" στις δουλειές του σπιτιού, όχι βοηθάει. Γιατί η βοήθεια σημαίνει ότι είναι δική σου ευθύνη οι δουλειές καθ εκείνος απλώς συμπληρώνει!
Είναι τελείως διαφορετικό να έχεις μία σχέση και καθένας στο σπίτι του σε σχέση με το να συζείς με τον άλλο. Μπορεί το δεύτερο να μη σας ''πηγαίνει'' βρε παιδί μου, να μην είστε για να ζήσετε μαζί. Και όπως τα περιγράφεις, αυτό δείχνει η όλη κατάσταση. Γιατί δε φεύγει εκείνος; για δύο πιθανούς λόγους: ο ένας να βολεύεται, ο άλλος να σε ωθεί να φύγεις εσύ ώστε εκείνος να είναι αθώος του αίματος. Προσωπικά ποντάρω στο δεύτερο λόγο. Καλή τύχη.
Δεν μπορώ να σας καταλάβω ρε κορίτσια, όσο και αν το προσπαθώ. Εφόσον δεν είσαι ευχαριστημένη με τον σύντροφό σου και εφόσον το έχεις συζητήσει μαζί του και βλέπεις ότι τίποτα δεν αλλάζει, τότε τι κάνεις σε αυτή την σχέση και μάλιστα ετοιμάζεσαι και για κάτι τόσο σοβαρό και ιερό , όπως είναι η δημιουργία οικογένειας;; Το να υπάρχει και κάποια άλλη κορασίδα παράλληλα στην ζωή του , το να μην έχει πια αισθήματα για σένα και να θέλει να την κάνει, αλλά να μην ξέρει το πως, δεν σου περνάει απο το μυαλό;; Εγώ λέω να τον βγάλεις απο την δύσκολη θέση και να το τελειώσεις εσύ.Πάντως σε καμία περίπτωση μην προχωρήσεις σοβαρά και μην κάνεις οικογένεια , εάν δεν είσαι σίγουρη(όσο μπορείς τουλάχιστον ) για την επιλογή που έκανες για σύντροφό σου.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon