ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.10.2019 | 20:47

Better days

Είναι απίστευτο το πώς μπορεί να αλλάξει η ψυχολογία του ανθρώπου από τη μία στιγμή στην άλλη. Ακριβώς εκεί που δεν το περιμένεις. Αρκούν απλά δύο λόγια, μία πράξη η οποιαδήποτε ενέργεια για να αλλάξει  εντελώς η ψυχολογία σου, για να λάμψεις απο ευτυχία ή για να καταρρεύσεις εντελώς. Και ακόμα πιο δύσκολα χωνεύεις την αλήθεια. Γιατί όπως και να το δούμε η αλήθεια πάντα πονάει. Ας φανταστούμε ότι βρισκόμαστε  στην περίοδο της ζωής μας όπου προσπαθούμε  να τα βρούμε με τον εαυτό μας. Όπου προσπαθούμε  να βάλουμε τάξη στη ζωή μας. Έχουμε περάσει από πολλά εμπόδια μέχρι να πετύχουμε το στόχο μας. Ό,τι στόχος κι αν είναι αυτός. Γιατί για να πετύχουμε κάτι πρέπει να το πιστέψουμε με όλο μας το είναι.Να τα βρούμε με τον εαυτό μας να πούμε εγώ είμαι αυτός/η, έχω βάλει στόχο να αλλάξω, να πετύχω και να γυρίσει ο κόσμος ανάποδα θα το καταφέρω. Και εκεί που πιστεύεις ότι είσαι κοντά στην εκπλήρωση του πολυπόθητου στόχου σου κατά 98-99%, εκει που λες ναι γαμώτο όλα έγιναν είμαι ευτυχισμένος/η που καταφέρνω κάτι τέτοιο ξαφνικά έρχεται η κακιά είδηση.Η αλήθεια που πονάει,μία λέξη μια πράξη, οτιδήποτε...Και κάπως έτσι μέσα σε ένα λεπτό, εκει που πίστευες ότι όλα έγιναν, καταρρέεις ψυχολογικά, αλλάζουν τα πάντα(όπως στην περίπτωση μου). Βυθίζεσαι στην μελαγχολία σου, στην δικιά σου προσωπική κόλαση. Τίποτα δεν πάει καλά. Παλεύω εδώ και ένα χρόνο με το ψυχολογικό μου πρόβλημα, προσπαθώ να αλλάξω πολλά, εχω λάβει βοήθεια από κοντινά μου πρόσωπα, όμως δεν αλλάζει. Τίποτα. Σε όλους εσάς που περνάτε διάφορες δυσκολίες, ό,τι δυσκολίες κι αν είναι αυτές εύχομαι υπομονή. Όλα γίνονται για κάποιο λόγο στη ζωή. Είτε θα τον μάθουμε είτε όχι. Εσύ που διαβάζεις το κείμενο...Άμα έχεις καταφέρει να το διαβάσεις μέχρι εδώ..Άμα έχεις τοξικούς ανθρώπους στη ζωή σου είτε είναι σχέση είτε φιλία είτε ακόμα και συγγενείς διώξε τους. Δεν αξίζει να στεναχωριέσαι για τίποτα έχουμε μια ζωή η οποία είναι μικρή και πρέπει να την απολαύσουμε τώρα που μπορούμε. Γιατί δυστυχώς ο κόσμος μας δεν είναι όπως τον ξέρουμε. Είναι ανελέητος, στη ζωή με την παραμικρή δυσκολία ο οποιοσδήποτε μπορεί να σε κοροϊδέψει διότι δεν έχει ζωή δικιά του και θελει να ασχοληθεί με την δυσκολία  του άλλου. Λίγοι θα σταθούν στη ζωή σου. Λίγοι αλλά καλοί. Υπομονή να έχουμε μόνο..Συγγνώμη για την πολυλογία μου. Εύχομαι να έρθουν και σε εμάς καλύτερες μέρες.
2
 
 
 
 
σχόλια
Να σαι καλα αγαπουλα! Να ξεπεράσεις γρηγορα το προβλημα που εχεις ευχομαι! Κ εχεις δικιο. Τη σαβούρα πρεπει να την πεταμε απ τη ζωη μας γτ μας σαπίζει. Φιλια πολλα!
Scroll to top icon