ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.10.2019 | 19:39

Ghosting

Θα ήθελα να καταλάβω την συμπεριφορά ενός ανθρώπου που λέει ότι ενδιαφέρεται για εσένα, αλλά στα σοσιαλ σε έχει απομακρυσμένη. Και χρησιμοποιεί την συμπεριφορά του φαντάσματος. Δεν καταλαβαίνω το φλερτ μέσα από τα σόσιαλ. Αυτά είναι για εφήβους κι εγώ έχω περάσει κατά πολύ την εφηβία. Ξέρω πως μάλλον νομίζω πως μιλάμε ως άγνωστοι εδω μέσα .Ο,τι και να κάνω το αποκρούει . Ε! Μετά πως έχει και απαιτήσεις. Δεν μπορώ να καταλάβω. Έχω καταλήξει πως απλά με κοροϊδεύει και πολύ φοβάμαι πως έχει και παρέα μαζί του σε όλο αυτό. Ηλικίες 50.
14
 
 
 
 
σχόλια
Mην παραμυθιάζεσαι. Κανένας άνθρωπος που ενδιαφέρεται, δεν συμπεριφέρεται έτσι. Όταν κάποιος μας θέλει πραγματικά μας διεκδικεί όχι από δω, αλλά στην πραγματική ζωή και όταν του δίνουμε την ευκαιρία να μας μιλήσει, την αρπάζει. Δεν πουλάει τρέλα και δεν παίζει ανόητα παιχνιδάκια σαν και αυτά που περιγράφεις. Ακόμα και τα δεκαπεντάχρονα πιο ώριμα φέρονται. Εξομολόγηση που γίνεται από δω στην ανωνυμία είναι σα να μην έγινε ποτέ. Απλά διασκεδάζει την πλήξη του ο τύπος και το ίδιο κάνουν και οι άλλοι -αν υπάρχουν άλλοι, όπως λες- που τον σιγοντάρουν. Αν κάνουν πλάκα με την όλη κατάσταση αυτό λέει πολλά γι' αυτούς και όχι για σένα. Υστερα δεν ξέρεις τι καταστάσεις βιώνει στο σπίτι του ο "κύριος" και βγάζει εδώ τα απωθημένα του. Προστάτεψε τον εαυτό σου και μη χάνεις περισσότερο χρόνο.Καλημέρα.
Εχεις απόλυτο δίκιο, του έδωσα πολλές ευκαιρίες να μου μιλήσει αλλά δεν τις άρπαξε, αντίθετα θα έλεγα, όμως δύο τρεις φορές που συναντηθήκαμε είδα άλλη εικόνα. Ίσως αυτό με μπέρδεψε. Στο σπίτι του ζει μόνος του που σημαίνει ότι δεν ζεί άσχημες καταστάσεις, ούτως ώστε να ξεσπάει έτσι εδώ. Συνεπώς πείρα την απάντησή που ήθελα. Σ'ευχαριστώ πολύ. Δεν υπάρχει λόγος να έχω προσδοκίες για κάτι ψεύτικο και μη υπαρκτό.
Το μόνο χειροπιαστό που έχεις στα χέρια σου είναι η συμπεριφορά του και από αυτή κρίνεις. Το αν συμβαίνει κάτι άλλο δεν μπορείς να το ξέρεις, αν δεν μπει στο κόπο να σου το πει. Και όπως γράφεις μόνο αυτό δεν κάνει.Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα ο άνθρωπος που γράφει εδώ και ο άνθρωπος που έχεις συναντήσει έξω να μην είναι ο ίδιος άνθρωπος. Εσύ ξέρεις, αν ξέρεις. Αν όμως είναι, και συμπεριφέρεται έτσι, τι εξηγήσεις μπορούν να δοθούν; H πιο πιθανή είναι ότι παίζει για λόγους που ο ίδιος ξέρει. Μπορεί να του αρέσει να ασχολούνται μαζί του, να τον κυνηγάνε, κολακεύεται κλπ. Μια άλλη εξήγηση είναι ότι κομπλάρει, αν και στα πενήντα του δύσκολο το βλέπω. Αν ισχύει όμως, εσύ μόνο να τον ενθαρρύνεις μπορείς, πράγμα που έχεις κάνει ήδη, όπως λες. Το ότι μένει μόνος του, δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν έχει σχέση. Μπορεί να έχει μια σχέση και γι' αυτό συμπεριφέρεται έτσι. Δεν μπορείς να ξέρεις, αν δεν σου πει. Τέλος μπορεί να έχει πληγωθεί από σένα στο παρελθόν, αλλά απ' ό, τι λες, αυτό δεν παίζει ως πιθανότητα. Επομένως τι μένει; Να σταματήσεις να παίζεις το παιχνίδι του και να προστατέψεις εσένα.
Όταν τον συνάντησα, ένα χρόνο πριν, ήταν με δική μου πρωτοβουλία (τυπικά) στην ουσία όμως πριν μιλάγαμε καιρό εδώ. Εκείνος με καθοδήγησε και μου έδειξε ποιος είναι; πάντα όμως με μια επιφύλαξη. Έξω τον είχα δει άλλη μια φορά πριν συναντηθούμε, "τυχαία" που δεν νομίζω να ήταν τυχαία. Έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο επικοινωνίας. Μίλησες για το αν τον πληγωσα. Ναι του μιλάω πολύ άσχημα. Δεν τον σέβομαι. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος αλλά ο τρόπος του στην αρχή με θύμωσε πολύ. Ο ίδιος όμως μετά με καθοδήγησε και φτάσαμε στο σήμερα. Στο τώρα. Τώρα πάλι θυμώνω και βρίζω αλλά για άλλους λόγους. Με φέρνει πάντα σε αδιέξοδα στον τρόπο επικοινωνίας μας. Ήθελα απλά να του δείξω πως δεν είναι τα πράγματα όπως στην αρχή έχουμε φτάσει όμως σε κάποιο σημείο που δεν προχωράει άλλο. Το μόνο που ζητάω είναι να επικοινωνήσει με κάποιον τρόπο. Αλλά προφανώς κάπου πείρα λάθος στροφή. Ίσως να έπεσα έξω στις υποθέσεις μου. Ίσως όντως να είναι άλλος εδώ και άλλος έξω. Αν και στις υποθέσεις μου συνήθως δεν κάνω λάθη. Δεν βαίνει πουθενά. Ένα χρόνο τώρα αυτό το βάσανο, του εδώ μέσα. Κάποτε μπήκα για άλλον λόγο εδώ, τώρα μένω εδώ μόνο για εκείνον. Αλλά ναι αρκετά, αν όντως είναι ένα παιχνίδι πρέπει να βάλω ένα τέλος. Εχεις, όπως σου είπα και πριν, απόλυτο δίκιο. Δεν είναι με καμία ποτέ δεν ήταν, όσο καιρό συμβαίνει αυτή η κατάσταση. Επομένως μάλλον τα συμπεράσματα είναι ολοφάνερα. Μας χωρίζουν πολλά, αλλά προφανώς δεν θέλει ή δεν είχε σκοπό ποτέ να τα γεφυρώσει. Είναι ένας άνθρωπος πολύ ενδιαφέρον, ξέρω και πλεον καταλαβαίνω την μέχρι τώρα συμπεριφορά του αλλά δεν παύει μέσα στην σκέψη μου να υπάρχει κι αυτή η υπόθεση της λάθος κατανόησης της εδώ κατάστασης. Αν δηλαδή όντως έχω πέσει έξω στις υποθέσεις μου. Μόνο εκείνος μπορεί να ξεδιαλύνει τις καταστάσεις. Αλλά δεν θέλει. Γι αυτό θα αποχωρήσω. Ένας χρόνος όπως είπα πάει πολύ. Σ'ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου.
Έχω την εντύπωση πως εκείνος που με ενδιαφέρει πολύ, μου μιλάει από εδώ ως άγνωστος x, η ιστορία μας είναι πολύπλοκη. Το θέμα είναι ότι δεν καταλαβαίνω τι θέλει από εμένα. Μιλάμε καιρό εδώ μέσα, με κάποιον τρόπο με οδήγησε να καταλάβω ότι είναι ο γνωστός μου. Τον συνάντησα έξω από εδώ αλλά με απέρριψε. Εδώ μέσα με μπερδεύει συνέχεια. Πιστεύω ότι το κάνει επίτηδες. Ενώ με απέρριψε, από εδώ ως άγνωστος συνεχίζει να μου ζητάει να του τηλεφωνήσω. Ενώ το έχω κάνει ήδη και ήταν αποκαρδιωτική η όλη μου προσπάθεια (η μια και μοναδική φορά που συναντηθήκαμε ήταν αποκαρδιωτική) . Τι θέλει τέλος πάντων. Έχω κουραστεί. Νομίζω ότι παίζει και με τρολάρει, έχω την υποψία ότι όλο αυτό είναι καλά στημένο από μια παρέα από κοινούς γνωστούς.
Πόσο σίγουρη είσαι ότι δεν έχεις πάθει γρύλο; Δεν ξέρω από που αντλειτε μερικοί τόση σιγουριά ότι αυτό που υποθεσατε σε έναν χώρο που έχει πρόσβαση ο καθένας, χωρίς παραδοχή και δείγματα δια ζωσης ότι είναι αυτό το άτομο και ότι απευθύνονται και σε εσάς.Μάλλον θες να είναι ο γνωστός και δεν το βλέπω να είναι. Τώρα, αν πέφτεις μέσα, εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί να ασχολείσαι με κάτι τέτοιο. Δεν μας τα λες καλά Ρέα κι είμαι ξύπνια από το χάραμα.
Δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες, αλλά ναι πιστεύω ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο. Γιατί να ασχολούμαι; γιατί με ενδιαφέρει ως άτομο. Μπορεί να ειναι παράδοξο λόγω συνθηκών αλλά δεν κοροϊδεύω. Επειδή κρατάει πολύ καιρό όλο αυτό θέλω να μπει μια τέλεια. Λυπάμαι, αλλά για να καταλάβεις εγώ πρέπει να μπω σε λεπτομέρειες, πράγμα που δεν θέλω. Ολοι εδώ μιλάνε ανώνυμα και κρυφά. Σίγουρα έχουν βρεθεί γνωστοι μεταξύ τους. Στην δική μου περιπτώση, έχω πολλές πιθανότητες να έχω δίκιο, αλλά θέλω να μπει μια τελεία. Αρκετά νομίζω είναι αυτός ο ένας χρόνος. Ας μου πει τι θέλει να κάνω. Αν μου πει να μην έχω προσδοκίες θα τον ακούσω και θα φύγω από εδώ. Ας μου πει μόνο τι θέλει από εμένα. Προσπαθώ να μιλήσω όσο πιο ξεκάθαρα γίνεται με τα δεδομένα και τις καταστάσεις που μου δίδονται. Λυπάμαι που δεν μπορώ να μιλήσω περισσότερο. Εκείνος όμως από το όνομα μου ξέρει και μπορεί να καταλάβει.
Snoopy γιατί τόσο το χειρότερο; Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι αν απομονώσουμε όλες τις καταστάσεις, θέλω να ξέρει ότι δεν είμαι ψεύτικη και πραγματικά θέλω να προσπαθήσουμε απλά δεν μπορώ να συνεχίσω με τα δεδομένα που μου πρόσφερε.Αν έχω πέσει έξω. Δεν πειράζει. Μπορεί κάποιος να έχει παίξει πολύ άσχημο παιχνίδι εναντίον μου. Ας είναι. Ένα μήνυμα ήθελα να δώσω. Δεν θέλω να προσβάλω είτε να αφήσω άσκοπα υπονοούμενα. Ήθελα να του πω την αλήθεια μου έστω κι έτσι. Καλό σας βράδυ
Εννοούσα Ρέα, τόσο το χειρότερο αν έχεις δίκιο και σε κοροϊδεύει με παρέα κιόλας όπως λες. Όπως και να έχει σου εύχομαι καλή τύχη, ίσως δει τι γράφεις και υπάρξει κάποια επικοινωνία.Καλό βράδυ και σε σένα.
Scroll to top icon