ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.10.2019 | 23:05

καριερίστρια

είμαι απίστευτα αφοσίωμενη στην καριέρα μου, από παιδί από το σχολείο κιόλας ήμουν η καλύτερη μαθήτρια και από τότε που τελείωσα τη σχολή θέτω συνεχώς στόχους (είμαι 25 πλας) που προσπαθώ να κατακτήσω. Για πρώτη φορά στη ζωή μου όμως έχω αρχίσει να νιώθω μόνη, είχα κάποιες σχέσεις παλιότερα αλλά όχι κάτι ιδιαίτερα καθοριστικό, τις έχω ξεπεράσει, δεν είμαι ερωτευμένη και γενικά δυσκολεύομαι να ερωτευτώ. Συχνά έχουν περάσει από το μυαλό μου σκέψεις όπως ωραίος τύπος αυτός αλλα τι, θα χάνω χρόνο μαζί του αντί να ασχολούμαι με τη δουλειά μου? Το ίδιο έκανα και παλιότερα σε σχολείο/σπουδές. Μήπως να πάω σε ψυχολόγο? Επίσης με ελκύουν μόνο άτομα του επαγγέλματος γιατί η γνώση που έχουν πάνω στο αντικείμενο λειτουργεί ως ελκυστικός παράγοντας. Παρόλα αυτά έχω αρχίσει να νιώθω ότι μεγαλώνω και σκέφτομαι ότι θέλω πολύ να κάνω οικογένεια, είμαι όμως τόσο busy με τη δουλειά μου που ειλικρινά απορώ πού πώς και πότε θα ερωτευτώ.Αναλόγιζομαι συχνά αν μερικοί άνθρωποι απλά γεννιούνται υπερδραστήριοι και φιλόδοξοι ή αν η σύγχρονη κοινωνία έχει αλλάξει τα πρότυπα ευτυχίας ασκώντας μια άτυπη πλύση εγκεφάλου για το πρότυπο της επιτυχημένης σύγχρονης γυναίκας. Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να μην ασχολούμαι με τη δουλειά μου με πάθος και να μην είμαι καλή σε αυτήν, νιώθω ότι δε θα είχε νόημα η ζωή μου, παράλληλα όμως έχω αρχίσει να νιώθω ότι η επιτυχία χωρίς ανθρώπους να τη μοιραστείς είναι πιρκή.
6
 
 
 
 
σχόλια
Οι μονόπλευρες καταστάσεις κρύβουν απογοήτευση γιατί είναι ελλειπείς και όχι ολοκληρωμένες. Έχεις κάνει κόπο για την επαγγελματική σου καταξίωση, μην την παρατήσεις, απλά φρόντισε να βρεις χρόνο και για προσωπική ζωή, φαίνεται να το έχεις ανάγκη. Αν βρεις κάποιον που να κατανοεί και να σέβεται τον τρόπο ζωής σου χωρίς να νιώθει καχυποψία και γκρίνια, απλά θα χρειαστεί να ρίξεις λίγο ταχύτητα, όχι τελείως γιατί μετά θα μπεις και θα μας γράφεις ότι προτιμάς να έχεις μόνο τη δουλειά σου και όχι σχέση γιατί πιεζεσαι.
Κακο πραγμα η μονομερεια... Καλο να προσπαθεις για τους στοχους σου, αλλα μηπως καποιο συναισθηματικο ελλειμμα σε ωθει σε μια διαρκη αναγκη επιβεβαιωσης;;
"αν η σύγχρονη κοινωνία έχει αλλάξει τα πρότυπα ευτυχίας ασκώντας μια άτυπη πλύση εγκεφάλου για το πρότυπο της επιτυχημένης σύγχρονης γυναίκας"Φτάσατε στην απάντηση μόνη σας. Είναι πολλοί οι λόγοι που το σύστημα επιβάλει το πρότυπο της επιτυχημένης σύγχρονης γυναίκας. Επιγραμματικά.1)Μείωση γεννήσεων κυρίως στις δυτικές κοινωνίες,ευρώπη-βόρεια αμερική.2)Για καθαρά καπιταλιστικούς λόγους,αύξηση ΑΕΠ.3)Διεμβόλιση του λευκού straight άντρα.4)Διευκόλυνση στην εξάπλωση της παγκοσμιοποίησης μέσω των δικαιωμάτων και των προνομίων διαφόρων κατηγοριών.
Scroll to top icon