ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.10.2019 | 21:00

Ο χειρότερος άνθρωπος στον κόσμο..

Κάποτε απάτησα, συγχώρεθηκα.. Μετά από τόσο καιρό νιώθω ακόμη σαν να είμαι ο χειρότερος άνθρωπος του κόσμου, δεν μπορώ να τα βρω με τον εαυτό μου παρόλο που τα έχω βρει με την σχέση μου. Νιώθω απαίσια.
7
 
 
 
 
σχόλια
καν ριζικές αλλαγές σε οσα πιστεύεις πως δε εισουν οκ κι ολα θα ειν καλά ..........................απ τα λάθη μαθαίνουμε κι μαγκια ειναι απ αυτά ................... να γινόμαστε καλύτεροι !!!!!!!!!!!!!!
Νομίζω αρκετά τιμώρησες τον εαυτό σου. Υποψιάζομαι ότι όλο αυτό έγινε και μαθεύτηκε επειδή κάπου δεν νιώθεις εσύ καλά με κάτι (με τον εαυτό σου ή τη σχέση σου). Εκεί θα εστίαζα προσωπικά. Όχι σε τύψεις που δεν έχουν κανένα νόημα.Κοίτα μπροστά.
Δεν είναι μόνο η σωματική απιστία. Απιστία είναι ακόμα και αν υπάρχει κάτι αποκλειστικά στο μυαλό.Π.χ. αν είσαι με κάποιον και νιώθεις κάτι για κάποιον άλλον, ή σκέφτεσαι άλλους και χίλια δυο.Τώρα αν εσύ δεν είχες ποτέ, έστω και τέτοιες φευγαλέες σκέψεις, σημαίνει ότι έχεις κάτι παραπάνω από πειθαρχία, και μπράβο σου. Αν και μου φαίνεται λίγο εξωπραγματικό σενάριο.
Τι να σου πω, για μένα σημαίνει ότι ακόμη κι αν πάει να σε πλανεψει με διαφορά τεχνασνασματα κάποιος που υπό άλλες συνθήκες θα ηταν στα γούστα σου, επιλέγεις τον σύντροφό σου ξανά και ξανά. Τώρα η σκέψη για άλλον δεν μπορώ να πω ότι είναι μορφή απιστίας αλλά σίγουρα είναι αρκετός λόγος για να χωρίσεις ενώ νιώθεις χρησιμοποιημενος.
Scroll to top icon