ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.10.2019 | 23:56

Κλειστή σχολή.

Αυτές τις μέρες είναι κλειστή η σχολή μου και επιτέλους έχω λίγο χρόνο στην διάθεση μου για μένα. Νιώθω τόσο όμορφα που έχω 5 μέρες δικές μου!!!
7
 
 
 
 
σχόλια
Ότι θα συγκρίνουμε το σχολείο με το πανεπιστήμιο , με ξεπερνάει. Στο πανεπιστήμιο παίζει σοβαρότατο διάβασμα, όχι βλακειουλες του σχολείου που ούτε θα θυμάσαι σε 1 χρόνο.Επίσης , αυτα με το υποτιθέμενο "διάβασμα" ένα μήνα πριν την εξεταστική δεν ισχύει, τουλαχιστον για τους σοβαρούς φοιτητές και όχι τους χαμάληδες.Σιγά το διάβασμα που έχετε στο σχολείο. Θα τρελαθουμε. Προσωπικά, δεν είχα ανοίξει βιβλίο ποτέ σε κανένα μάθημα και στο γυμνάσιο και στο λύκειο, εκτός από τα 4 μαθήματα πανελληνίων. Εχεις και παράπονο.
Εμενα που δινω πανελληνιες ας πουμε εκει ειναι που δεν εχεις χρονο οκ; οχι σε...ουτε να φας. και ναι προκειται για την ανωτατη εκπαιδευση η σχολη δεν αντιλεγω καθολου αλλα νταξει το να χαιρονται ολοι να κανουν καταληψεις παντα μονο για κατι χαμαληδες μου κανει. Απλα να παρουν ενα χαρτι. Δεν καταλαβαινουν πως ακομα και τα μαθηματα ειναι ενας χρονος με σενα για σενα. Για να ωφεληθεις εσυ και να γινεσαι καλυτερος. Αναλογα και την σχολη παντα αλλα ναι. Αυτη θεωρουν μονο η ωρα για αυτους ειναι να πανε γυμναστηριο πχ, να κανουν σεξ...ε δεν παει ετσι
Εμεις σαν κοινωνια δινουμε ενα παραπανω κυρος στο πανεπιστημιο...μα αν δεν εχεις τις βασεις απο πριν να ασχοληθεις με την γνωση πως θα κανεις μετα σοβαροτατο διαβασμα.. ετσι γεννηθηκε ξαφνικα η επιθυμια; επειδη ειναι ο χωρος τετοιος. πρεπει να την εχεις απο πριν. Για ενα ανεξηγητο κ περιεργο κατ εμε λογο δεν δινετε βαση στα σχολειο και ολοι κοιμουνται κ ρανουν. Δεν σεβονται καθηγητες. Χτιζεται η γνωση και ολα τα σταδια ειναι εξισου σημαντικα.
Scroll to top icon