ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.10.2019 | 15:41

Σχέσεις και ελεύθερος έρωτας

Προς τις κοπέλες - γυναίκες που απορούν αν ΠΡΕΠΕΙ να κάνουν ελεύθερο έρωτα γιατί ο σύντροφος σας δεν μπορεί με προφύλαξη ή γιατί σας απειλεί συναισθηματικά πως θα βρει άλλη απλά δεν νοιάζεται για σας.Πριν από 3 χρόνια έχοντας ήδη δύο χρόνια σχέση με τον τότε σύντροφο μου διαγνώστηκα με τον ιό Hpv 18. Ο ιός αυτός είναι υπεύθυνος για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας. Οι περισσότεροι θα το έχετε δει στην τηλεόραση που λέει πως είναι η δεύτερη σε κατηγορία αιτία θανάτου στις γυναίκες. Ως τότε ακούγοντας για Hpv είχα στο μυαλό μου μόνο τα κονδυλώματα και τον έρπη. Δεν ήμουν μικρή σε ηλικία, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει καθόλου μα καθόλου ενημέρωση και αυτό το διαπίστωσα πριν λίγο καιρό όταν μια γυναίκα έλεγε βρωμιάρα μια αλλη γυναίκα γιατί κόλλησε κονδυλώματα. Για να μη τα πολυλογώ, μίσησα τον εαυτό μου αποξενώθηκα από τους πάντες και ήμουν κυριολεκτικά ένα βήμα πριν τον γκρεμό. Ώσπου μια μέρα πήρα απόφαση πως πρέπει να μάθω να ζω με αυτό και να είμαι προσεκτικότερη στις επιλογές μου. Πάντα έπαιρνα προφυλάξεις εκτός από μια φορά (και δεν κάνω πλάκα). Η μία αυτή και μόνη φορά λοιπόν μου χάρισε τον πιο επικίνδυνο ιό που θα με ακολουθεί για ολη μου τη ζωή. Αν και τα τεστ ΠΑΠ ως τώρα βγαίνουν καθαρά και ο ιός είναι ανενεργός γιατί φροντίζω ο οργανισμός μου να είναι ισχυρός, ξέρω πως κάποια στιγμή οταν ο οργανισμός μου θα είναι ανισχυρος θα με χτυπήσει. Όταν λοιπόν κάποιος σας λέει με τόση ευκολία να κάνετε έρωτα χωρίς προφύλαξη, όσο και να είσαι ερωτευμένη φύγε. Ο άνθρωπος που θα σε θέλει πραγματικά θα νοιάζεται για την υγεία σου και θα νοιάζεται και για τον εαυτό του αλλά και για ΕΣΕΝΑ. Αν νοιάζεσαι κι εσύ λοιπόν για τον εαυτό σου και θέλεις να ζήσεις όσο το δυνατόν περισσότερο έχοντας μια υγιή ζωή μην επιτρέπεις σε κανέναν να σου επιβάλλει αυτό που δεν θες.Συγγνώμη για το μεγάλο κείμενο, ελπίζω όμως όχι μόνο να διαβαστεί, αλλά να καταλάβουν τα κοριτσάκια αλλά και μεγαλύτερης ηλικίας πως ελεύθερος έρωτας δεν είναι μόνο η εγκυμοσύνη και το aids που οι περισσότεροι φοβούνται. Δυστυχώς υπάρχουν ακόμη χειρότερα που θα σε ταλαιπωρούν σε όλη σας τη ζωή ξοδεύοντας πολλά χρήματα σε εξετάσεις, σε χειρουργεία (αν φτάσεις σε τέτοιο βαθμό) και φυσικά μετά από όλα αυτά ποτέ δεν θα είσαι το ίδιο χαμογελαστή και ξεγνοιαστη όπως πριν.Καλή ζωή λοιπόν και ΠΑΝΤΑ με ασφάλεια!
11
 
 
 
 
σχόλια
Πολύ σωστά τα λες εξ. Ο άνθρωπος αυτός είχε ανεύθυνη συμπεριφορα. Απορώ πως δεν τον ενδιέφεραν τα ΣΜΝ για τον εαυτό του και για σένα.Υ.Γ Το κείμενο αυτό αποτελεί ένα ακόμα παράδειγμα της αναγκαιότητας της σεξουαλικής αγωγής στα σχολεία. Το στενάχωρο είναι ότι οι περισσότεροι γονείς εξανίστανται και αντιδρούν σε κάθε μάθημα ή ενημέρωση γύρω από το σεξ.
Τι παραπληροφόρηση που είστε μερικοί; κ τα λέτε κ με περισπούδαστο ύφος.Συμφωνώ 100% με την χρήση προφυλακτικού σε οποιαδήποτε σεξουαλικη επαφή. Επίσης προτείνω κ τις τακτικές εξετάσεις, περισσότερο για τους άντρες, γιατί οι γυναίκες έχω την εντύπωση ότι το κάνουν ήδη.Όμως μη λέμε ο,τι να ναι. Να λέμε ότι υπάρχουν ακόμη χειρότερα απ το aids κ να εννοούμε τον hpv. Είναι ένας ιός που εννέα στους δέκα ανθρώπους έχουν έρθει σ επαφή μαζί του κάποια στιγμή στη ζωή τους. Είναι επίσης ένας ιός ο οποιος μεταδίδεται ΚΑΙ με τη χρήση προφυλακτικού. Άρα εξίσου σημαντική είναι κ η επιλογή συντρόφου ή ο αριθμός συντρόφων. Τέλος πάντων, θα ήταν πολύ καλύτερα ιατρικά θέματα να μην αναλύονται εδώ μέσα -κ ειδικά με τέτοιο ύφος- κ απορώ κ πως πέρασε κ ο διαχειριστής τέτοια εξομολόγηση.
Α! Μπερδεύεστε κ εσείς;! Εντάξει τότε!Επίσης μπέρδεψα κ ένα γραμματακι σ' αυτό που έγραψες...Τέλος πάντων... το αυτό σκύβει το κεφάλι! Χαχα!Καλό ξημέρωμα... :)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon