ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.10.2019 | 12:03

Πώς να πάρεις την σωστή απόφαση.

Μέσα στο μυαλό μου το να παίρνω τις σωστές αποφάσεις ειδικά όταν επηρεάζουν και άλλους ανθρώπους μου προκαλει τεραστιο άγχος και αίσθημα ευθύνης. Οι άνθρωποι με τους οποίους συναναστρέφομαι μου λένε ότι παίρνω σωστές,διπλωματικές αποφάσεις. Δεν βλέπουν όμως το ποσό με φθείρει η λήψη αυτών των αποφάσεων. Το ποσό δύσκολο μου είναι να βρίσκω όσο πιο διπλωματικές λύσεις γίνεται, πολλές φορές αντιθετεςσ τα δικά μου συμφέροντα.
8
 
 
 
 
σχόλια
Θαρρώ είσαι τέρμα ενοχικ@ κ γι'αυτό αισθάνεσαι έτσι...Εάν οι απόφασεις που παίρνεις δεν κάνουν κακό στους άλλους,δεν νομίζω να υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι..Πρόσεξε τι έγραψα" εάν ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ" όχι αν δεν τους ευχαριστούν...Δεν μπορούμε να τους ευχαριστούμε πάντα όλους...Μάθε να λές κ κανενα ΟΧΙ(μέρα που είναι) κ να κοιτάς κ τα δικά σου συμφέροντα...Όταν δεν βλάπτεις τους άλλους κ κοιτάς κ λίγο το συμφέρον σου,μια χαρά θα νιώθεις με τις αποφάσεις σου κ θα κοιμάσαι κ ήσυχ@
Συμφωνώ μαζί σου. Πολλές παίρνουμε αποφάσεις ανάλογα με το τι είναι καλύτερο για τους άλλους και αδιαφορούμε για τον εαυτό μας. Όμως πρέπει να είμαστε και εμείς καλά με τις αποφάσεις μας όχι μόνο οι άλλοι.
Προσωπικά δεν παίρνω εύκολα αποφάσεις όχι γιατί δεν έχω άποψη και δύναμη να τις στηρίξω, αλλά επειδή σκέφτομαι πολύ, αναλύω σχεδόν τα πάντα και προσπαθώ να βρω τη πιο σωστή απόφαση που θα είναι η καταλληλότερη για μένα. Οπότε πολλές φορές μέτρα και μια φορά κόψε που λέει και η παροιμία. Πάντως πιστεύω πως εκτός της λογικής πρέπει να ακούμε και το ένστικτό μας, τον εσωτερικό μας εαυτό που μας καθοδηγεί. Αν μπορείς να τα συνδυάσεις και τα δύο είναι το σοφότερο.
Scroll to top icon