ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.11.2019 | 15:54

δουλεια και φοβος

Καλησπερα εβαλα σαν τιτλο τη δουλεια αν και το θεμα μου ειναι πιο γενικευμενο .Βλεπω αν και μικρος σε ηλικια μολις 22 ετων οτι αφηνω και δισταζω πραγματα,επιλογες ,ανθρωπους που μου ζητουν το επομενο βημα.Εχω αποριψει δουλειες/ταξιδια που θα μπορουσαν ν με ειχαν φερει σε μια αλλη κατασταση απο τι ειμαι σημερα ειτε καλυτερη ειτε χειροτερη.Με αποτελεσμα να σκεφτομαι οτι ειναι προβληματικο για μενα αυτο .Προσφατα μου κανανε μια προταση για μια νεα δουλεια ,νεο περιβαλλον,νεα προσωπα,νεες εικονες και εμπειριες .Δεν φοβαμαι αν θα ανταπεξελθω ,φοβαμαι το νεο αυτο βημα και αυτο το νεο βημα το φοβαμαι σε ολα μου τα θεματα .Ευχαριστω!
4
 
 
 
 
σχόλια
Σε κατανοώ. Στα 24 μου, ''φοβόμουν'' να ξεκινήσω την τότε εργασία μου. Ένα πρωί θυμάμαι, ήταν πολύ έντονο το συναίσθημα του φόβου του αγνώστου που βίωνα, ήθελα να τρέξω μακριά από όλα. Τελικά ξέρεις τι έμαθα με την πάροδο των ετών; ο ''φόβος'' ήταν πολύ μεγαλύτερος στη θεωρία από τον ''κίνδυνο'' της πράξης, που ήταν πρακτικά ανύπαρκτος. Τόλμησε, προχώρα μπροστά, και κάποια στιγμή όλο αυτό θα το θυμάσαι απλά με χαμόγελο.Καλή δύναμη.
Ταυτίζομαι με τον φόβο σου... Όμως, από εμπειρία θα σου πω, πως όσες φορές "αναγκάστηκα" να κάνω το βήμα στο διαφορετικό δεν το μετάνιωσα ΠΟΤΕ!!! Αυτό, βέβαια, το καταλάβαινα κ εγώ εκ των υστέρων, αφού είχα ζήσει όλο το δράμα πριν. Τώρα, στην ηλικία που είμαι, ακόμα με φοβίζουν οι αλλαγές, μου δημιουργούν τρόμο ενίοτε, ξέρω, όμως, ότι έχω τη δύναμη να διαχειριστώ την όποια εξέλιξή τους...κ αυτό μου το δίδαξε η εμπειρία! Αφέσου, λοιπόν, και ζήσε τις εμπειρίες που θα σου δώσουν τα μέσα να διαχειρίζεσαι το όποιο "νέο" της ζωής σου, γιατί ακόμα είσαι μικρός για παραίτηση!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon