ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.11.2019 | 16:06

Πανελληνιες και ερωτας;;

Καλησπερα. Φετος το καλοκαιρι, μου συνεβη το πιο αναπαντεχο γεγονος της ζωης μου και καπως ετσι ερωτευτηκα. Μεχρι και σημερα, ειμαι με εναν ανθρωπο που νιωθω πως αγαπαω. Ωστοσο, φετος δινω πανελληνιες... Απο περσυ κι ολας ελεγα οτι αυτη θα ειναι η χρονια μου και δεν ειχα σκοπο να την θυσιασω για κανεναν και καμια (ειτε αυτοι ειναι γκομενοι ειτε φιλοι), ομως τα πραγματα εχουν ερθει αλλιως. Σε καμια περιπτωση δεν εχω μετανιωσει για τιποτα απο αυτα που εχουν συμβει. Πολλες φορες, ομως, πιανω τον εαυτο μου να αναρωτιεται αν τελικα ειναι σωστο αυτο που γινεται. Και αν καπου χαλασει η φαση; Αν τελικα δεν ειμαστε για κατι τοσο σκληροπυρηνικο; Ειλικρινα, δεν γνωριζω πως θα αντιδρασει ο οργανισμος μου τετοια περιπτωση.. Το εχουμε συζητησει και μου εχει πει πως σκεφτομαι υπερβολικα, πως πρεπει να το ζησω (και παραλληλα να τηρω τις υποχρεωσεις μου περι σχολειου) και να μην τα αναλυω ολα τοσο πολυ, αλλα δυστυχως δεν λειτουργω ετσι. Να συμπληρωσω πως δεν εχω αμφιβολιες για κερατα και ιστοριες τετοιες.Θα παρακαλουσα να ανεβει ετσι ωστε οποιος/α εχει περασει κατι παρομοιο να μου πει δυο σκεψεις.*μενουμε σε διαφορετικες πολεις, αλλα βρισκομαστε 1-2 φορες τον μηνα*
4
 
 
 
 
σχόλια
Γιατί φορτώνεσαι ενοχές; Αν είναι καλή σχέση, μπορεί να είναι στήριγμα για σένα, όταν θα νιώθεις πίεση και άγχος. Απλά δεν θα έχεις τόσο χρόνο στη διάθεση σου. Αλλά αυτό μπορείς να το συζητήσεις και να βρείτε μία λύση.
Ευχαριστω για την απαντηση. Η αληθεια ειναι πως την στηριξη την εχω και με το παραπανω, ακομα και εξ αποστασεως. Ισως οι ενοχες στις οποιες αναφερεσαι να εχουν δημιουργηθει απο το αγχος που ετσι κι αλλιως εχω για φετος. Ισως επιρεαζομαι και απο τον μαθηματικο μου ο οποιος με αποτρεπει να δεθω συναισθηματικα για φετος και το υπενθυμιζει συνεχως. Παρ’ ολ’ αυτα δεν το θεωρω λαθος, κι εγω αυτο πιστευα.
Αφού σε στηρίζει, σημαίνει ότι σου κάνει καλό. Ξέρεις πόσο σημαντικό είναι αυτό; Eγώ τη χρονιά που προετοιμαζόμουν για τις εξετάσεις, δεν είχα σχέση, αλλά είχα μια εξαιρετική φίλη που έδινε και κείνη εξετάσεις. Το πόσο με στήριξε και πόσο καλό που έκανε δεν λέγεται. Σε καμία περίπτωση η χρονιά δεν θα είχε κυλήσει έτσι, αν δεν είχα τη φιλία της. Ακόμα και σήμερα που έχουν περάσει χρόνια και δεν την έχω δει για πολύ καιρό, γιατί μένει μακριά, όταν τα βρίσκω σκούρα στη ζωή μου την παίρνω τηλέφωνο. Και είναι σα να μην πέρασε μια μέρα. Μιλάμε λες και πίναμε καφέ χθες. Οι σχέσεις σ' αυτές τις ευαίσθητες ηλικίες παίζουν σημαντικό ρόλο και όταν είναι καλές μπορούν να γίνουν στήριγμα, καταφύγιο αλλά και πηγή δύναμης για μας. Και σε κάθε ηλικία βέβαια μια καλή σχέση μας δίνει απίστευτη δύναμη. Ο μαθηματικός φοβάται, γιατί αν μια σχέση δεν είναι καλή μπορεί να μας επηρεάσει αρνητικά και αντί να διαβάζουμε και να είμαστε συγκεντρωμένοι, να στεναχωριόμαστε και να χάνουμε πολύτιμο χρόνο. Ζήσε την όμορφη σχέση σου και διάβασε. Θα χαρώ να μας γράψεις, όταν τελειώσει η φετινή χρονιά και να μας πεις ότι πέρασες σε μια σχολή που ήθελες. Καλή επιτυχία και καλή τύχη.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon