ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.11.2019 | 10:44

Φοβάμαι μήπως μείνω μόνη μου!

Είμαι 29 και ποτέ δεν είχα μια σχέση που να με κάνει να νιώσω όμορφα και ήρεμα. Πάντα με ταλαιπωρούσε αυτό το κομμάτι. Και είναι και αυτό που θέλω πιο πολύ και που έχω ανάγκη. Μόλις βγήκα από μια σχέση που ενώ από την αρχή φαινόταν ότι δεν είχε προοπτική εγώ το προσπαθούσα και κατέληξα πάλι να νιώθω πληγωμένη και απογοητευμένη. Όταν βάζω κάποιον στη ζωή μου το κάνω με αγάπη και για να μείνει, απορώ που μερικοί είναι τόσο ψυχροί. Το πήρα κατάκαρδα και άφησα να με καταβάλει η θλίψη και ο φόβος ότι θα μείνω μόνη. Με αποτέλεσμα να είμαι συνεχώς μελαγχολική και κακοδιάθετη. Βλέπω τις φίλες μου που έχουν πάρει το δρόμο τους και νιώθω απογοητευμένη που είμαι ακόμη μόνη.Ξέρω ότι κάνω λάθος που χειρίζομαι τόσο αρνητικά την κατάσταση και έχω αφήσει να με επηρεάσει τόσο γιατί πραγματικά έχω χάσει το χαμόγελό μου και έχω ξεχάσει να αγαπώ τη ζωή μου. Πάλεψα πολύ για να αποκτήσω ότι έχω. Δουλεύω από μικρή, είμαι ανεξάρτητη, έχω το αυτοκίνητό μου, τις δραστηριότητες μου, γυμναστήριο, τέννις, σχέδιο. Είμαι εμφανίσιμη, έχω χιούμορ. Όταν σκέφτομαι αυτά που έχω ντρέπομαι που κλαίγομαι συνεχώς. Όλοι μου λένε ότι τα έχω όλα και ότι θα έρθει και μια σχέση στην ώρα της. Όμως κουράστηκα να περιμένω και το κυριότερο δε ξέρω γιατί αλλά φοβάμαι δε θέλω να μείνω μόνη.Ξέρω ότι πρέπει να αλλάξω τον τρόπο σκέψης μου αλλά γενικά έχω πληγωθεί πολύ από τους ανθρώπους και σε φιλικό και σε προσωπικό επίπεδο και νιώθω πολύ κουρασμένη ψυχολογικά.
9
 
 
 
 
σχόλια
Κάνεις λάθος επιλογές. Όλα όσα περιγράφεις δε σε κάνουν την εκλεκτή του Θεού που ''αξίζει'' μία τέλεια σχέση: αξίζεις αυτό που εσύ η ίδια επιλέγεις. Και η ίδια παραδέχεσαι ότι έκανες μία λάθος εξαρχής (εν γνώσει σου) επιλογή. Καλή τύχη.
Είναι απολύτως βέβαιο ότι μόνη μου τα βάζω, μόνη μου τα διαβάζω. Α να δούμε, ανεπίδεκτοι ή τεμπέληδες άραγε; https://www.lecturesbureau.gr/1/love-must-not-plead-nor-require-love-must-have-the-power-to-reach-certainty-1018/
Πρώτον τι είναι αυτά που ζητάς σε μια σχέση... Τι απαιτήσεις έχεις...?Δεύτερον αφού βλέπεις ότι κάτι δεν τραβάει γιατί το πιάνεις από τα μαλλιά κ το τεντώνεις? Γιατί κάθεσαι?Τρίτων μήπως είσαι πολύ πιεστική?Κ τέλος μήπως έχεις φτιάξει ένα σενάριο στο μυαλό σου για το πώς πρέπει να είναι τα πράγματα κ αν κάτι ξεφεύγει τότε το κάνεις μεγαλύτερο θέμα αποτι είναι?
Aπλα βιάζεσαι να κάνεις ότι κάνανε οι φίλες σου νωρίτερα.... Αυτό καταλαβαίνω εγώ. Λυπάσαι γιατί οι άλλες που δεν πιάνουν μια μπροστά σου και το πιστεύω παρόλο που δεν σε ξέρω , έχουν τάχα επιτύχει !!! Ομως μια λεπτομερεια και αν θες το συζηταμε: Mπορεις να μου πεις ποσες απο αυτες εχουν κανει τα μισα απο σενα;;; Μπορείς να μου πεις ποσες εχουν κατσει και εχουν βολευτει και κάνουν συνεχεία υποχωρήσεις και τσακώνονται με τα αγορια τους;;;; Δεν υπάρχει χρονικό περιθώριο, ολα έρχονται καποια στιγμη. Αυτο που επιθυμούμε δεν σημαινει οτι ειναι και η καληυτερη επιλογη παντα!!!
Δίνετε την εντύπωση ενός ανθρώπου γεμάτου από χαρά και ζωή. Επειδή σφύζετε από ενέργεια (εξ ου και η όρεξη να ασχολείστε με πολλά διαφορετικά πράγματα, από σπορ μέχρι και σχέδιο) και κατά βάθος γνωρίζετε πόσο ευλογημένη είστε στη ζωή σας, γι' αυτό κι έχετε την ανάγκη να δίνετε χαρά, να προσφέρετε ζεστασιά στους κοντινούς σας ανθρώπους. Όταν κάποιος είναι πλήρης, θέλει να μοιραστεί, είναι σαν αυτόφωτο σώμα που αυθόρμητα διαχέει το φως. Αντίθετα, οι άνθρωποι που είναι παγιδευμένοι στα συναισθηματικά βάρη, στις μνησικακίες από αρνητικές εμπειρίες και ζουν με το παρελθόν αντί να κοιτούν μπροστά, είναι παγωμένοι μέσα τους, δεν μπορούν να δώσουν τίποτα, ενώ ανθρώπους σαν κι εσάς τούς απομυζούν από ζωτική ενέργεια, χωρίς ποτέ, όμως να θερμαίνονται γιατί οι ίδιοι δεν παράγουν τη θερμότητα. Δεν έχουν το "φως."Δυστυχώς με τέτοιους ανθρώπους στην πλειονότητα είχατε να κάνετε, απ' ότι φαίνεται. Πρέπει να βρείτε κάποιον που είναι πλήρης με τον εαυτό του, τον έχει βρει και έχει ανάγκη να προσφέρει. Καταλαβαίνω πως είναι πολύ δύσκολο, ειδικά τώρα που διέρχεστε από μία απογοήτευση για την περίοδο που ανοίγατε την καρδιά σας και δίνατε χρυσάφι σε ακατάλληλους ανθρώπους και το μόνο που εισπράττατε ήταν σκουπίδια. Αφήστε τα, όμως, πίσω. Μην κουβαλάτε μαζί σας "σκουπίδια" των άλλων και πάψτε να πιστεύετε ότι μπορείτε να μετατρέψετε σε άνθρωπό σας έναν λάθος άνθρωπο για εσάς αν κάνετε και λέτε τα "σωστά" πράγματα για τον άλλον. Θα βρεθεί κάποιος για εσάς! Κι άλλωστε είστε ακόμη πολύ, πολύ νέα. Υπομονή και να σκέφτεστε τον εαυτό σας λίγο περισσότερο.
Scroll to top icon