ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.11.2019 | 16:02

Θέλω να βάλω τα κλάμματα.

Αν και ολόκληρος άντρας 29 ετών δεν μπορώ να μην περιγράψω την απόγνωση μου. Κουράστηκα να βλέπω ζευγάρια στο σούπερ μάρκετ στο γυμναστήριο στο δρόμο να ανταλλάσουν φιλιά,αγκαλιές και τρυφερότητα. Βλέπω κάποιους μέτριους με κάτι γυναικάρες και δεν το αντέχω άλλο. Μυρίζουν τόσο ωραία,το δέρμα τους φαντάζει τόσο μαλακό,τα χείλια τους τόσο αισθησιακά. Απλά παρατηρώ και θλίβομαι. 29 ετών παρθένος και μένω εγκλωβισμένος στις σκέψεις μου. Έχω προσπαθήσει δεκάδες φορές να γνωρίσω κοπέλες όλες με απορρίπτουν με συνοπτικές διαδικασίες. Εχω προσπαθήσει να αλλάξω κάνω ότι μπορώ εσωτερικά και εξωτερικά για να γίνω πιο ελκυστικός τίποτα. Σαν να με έχει καταραστεί ο ίδιος ο θεός. Ίσως έχω γίνει κουραστικός το ξέρω,αλλά πάλι βγήκα σήμερα και τα είδα, κατά βάθος ήθελα να βάλω τα κλάμματα.
13
 
 
 
 
σχόλια
Απο μια άποψη σε καταλαβαίνω γιατί αυτο ενιωθα και εγω πριν 1-2 χρόνια... Ακριβώς αυτο που λες, καθόμουν και χάζευα ζευγαρακια οταν βρίσκονταν μπροστα μου και προσπαθούσα με το μυαλό μου να πάρω την θέση του άντρα...Και μαλλον προς τα εκει ξανα οδευω αλλα σε μικρότερο βαθμό!Εχεις καποιο χομπυ περα της γυμναστικής? Μηπως στοχεύεις σε λαθος ταργκετ γκρουπ? Επίσης μήπως εχεις υψηλά στανταρ... Γιατι εγω φιλε βγηκα και ραντεβού με κάποιες και βρήκα την πρώην μου οταν πια έριξα τα στάνταρ και δεν στοχευα σε πολυ όμορφες κοπελες αλλα σε λίγο πιο μετριες... Ετσι ξεκινας και μετα ανεβαίνεις πατώματα! (εκτος αν εισαι κανενας κουκλος ζεν πρεμιε και πας κατευθείαν στα καλυτερα)
Δεν ξέρω τι χαρακτήρας είσαι πάντως και το στάνταρ είσαι γιατί και εγώ μόνη μου είμαι γιατί έχω ένα ιδιαίτερο στυλ και μάλλον μόνη μου θα παραμεινω...
Ελάχιστα πράγματα και τρώω απόρριψη όπως εσυ. Και ιδιαίτερο στυλ εννοώ ότι σαν κοπέλα δεν είμαι η κλασική κοπελιτσα μιμου απτου είμαι δυναμική ασχολουμαι με ηλεκτρονικά και μηχανολογικα και έχω ένα ντύσιμο σε στυλ τζιν φουτερ κλπ... Αλλά φοραω και κάτι όμορφο όταν είναι η περισταση.
Για αυτό σου λέω όταν οι άντρες έχετε στάνταρ μοντέλου και κουκλαρας χωρίς να κοιτάτε συναίσθημα θα τρώτε πορτες μια ζωή. Κατέβασε τα στάνταρ που έχεις λαιβ θα βρεις κάποια με καρδιά που αυτό έχει σημασία και όχι τα φρου φρου και τα αρώματα. Ζουμε χρόνια δυσκολα και χρειαζόμαστε έναν άνθρωπο να μας γεμίζει και όχι να τον απαξιωνουμε
Μη ζηλεύεις κανέναν. Μη συγκρίνεις τη ζωή σου με τους άλλους. Κάποιοι μπορεί να βρίσκονται σε ίδια θέση με σένα, κάποιοι πετυχαίνουν μαλακοπίτουρες και πληγώνονται, κάποιοι είναι όντως ευτυχισμένοι, κάποιοι είναι για το φαίνεσθαι και μετά παίζουν μποξ στο σπίτι. Κάνε άλλα πράματα που θα σε ενθουσιάσουν. Δυστυχώς δεν έρχονται με παραγγελίες αυτά. Νιώσε μέσα σου καλά πρώτα για να έλξεις και κάτι ωραίο. Αν κάποια σε ενδιαφέρει εκδήλωσε το ενδιαφέρον σου με ωραίο τρόπο. Αλλά μην κρέμεσαι από κανέναν.
Τους βλέπω,είμαι σίγουρος ότι κάνουν σέξ όταν γυρνάνε σπίτι το βράδυ. Τους φαντάζομαι το βράδυ στο κρεββάτι να εισπράτει ο άντρας όλη την αίσθηση της άλλης. Προσπαθώ να μην κρέμομαι απο κανένα να είμαι όσο το δυνατόν πιο ανεξάρτητος. Μέσα μου όμως κλαίω.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon