ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.11.2019 | 13:17

Είναι σπαστικό

Εκνευρίστηκα πάλι σήμερα. Λοιπόν βγήκα έξω με τις φίλες μου για καφέ και στο απέναντι τραπέζι ήταν ένα παιδί που μου άρεσε. Τον κοιτάζω και κοιτάζει και εκείνος. Μετά του χαμογελάω, ξανά κοίταξε και έκανε και εκείνος ένα χαμόγελο. Αυτή η διαδικασία έγινε 3-4 φορές κοιταζόμασταν ξανά και ξανά. Μετά σηκώνεται φεύγει και δεν είπε τίποτα. Αφού ρε φίλε δεν ενδιαφέρεσαι τι με κοιτάζεις; Μίλα καλέ μου δεν θα σε φάω, και εγώ να γνωριστούμε ήθελα.
10
 
 
 
 
σχόλια
χααχχααχχαχαχααχχααχ. Λοιπόν αυτή η εξομολόγηση περιγράφει με τον πλέον απόλυτο τρόπο το πως σκέφτονται οι περισσότερες γυναίκες στην Ελλάδα του 2019 και γιατί έχουν γίνει οι σχέσεις σήμερα. Όταν οι Ελληνίδες έχετε την απαίτηση ο άντρας να κάνει το πρώτο βήμα, ο άντρας να έρθει να σας μιλήσει και γενικώς εκείνος να τα κάνει όλα, μην τυχόν και σας πέσει ο κώλος, ο εγωισμός ή μην σας κακολογήσουν και σας περάσουν για εύκολη, αν πάτε και του πιάσετε την κουβέντα με όμορφο τρόπο, τότε κορίτσια μου είστε καταδικασμένες να μένετε μόνες και να γράφετε εξομολογήσεις του τύπου'' μα που πήγαν οι άντρες βρε παιδιά, χαθήκανε'''... Όχι κοπέλα μου δεν χαθήκανε , αλλά αλλάξανε οι καιροί και όταν σου αρέσει κάποιος πρέπει και εσύ να παίρνεις πρωτοβουλίες και να μην κρέμεσαι μια ζωή απο τα @@@ του άντρα.
Φυσικά και δεν είναι όλες. Είπα οι περισσότερες απο την αρχή, για να μην υπάρχουν πάλι παρεξηγήσεις, γιατί μερικές εδώ μέσα θίγονται εύκολα...... (Παντού κυκλοφορούν και εκεί έξω αλλά και στο διαδίκτυο, αν δεν το πιστεύεις δες μερικά σχετικά βιντεάκια στο youtube να δεις πως σκέφτονται μερικές και θα σου πέσουν τα μαλλιά)...
Στην Ελλάδα συμβαίνουν αυτά που περιγράφεις;; Γιατί εγώ οι περισσότερες ελληνίδες που βλέπω έξω διακατέχονται απο ύφος , ξινίλα, εθισμό στο τηλέφωνο και instagram και συνεχώς τραβάνε βιντεάκια για να δείξουν και καλά στους άλλους πόσο καλά περνάνε. Τίγκα στην ανασφάλεια και στην ματαιοδοξία. Εάν πας και τις φλερτάρεις θα σε πούνε πέφτουλα , έαν δεν πας θα σε πούνε κότα. Γενικά θέλουν να γίνονται τα πράγματα όπως θέλουν αυτές, νομίζουν δυστυχώς ότι είναι το επίκεντρο της γης, αλλά όταν κατέβουν απο το καλάμι τους και δουν την πραγματικότητα, θα τρελαθούν και θα αρχίσουν τα γνωστά'' που πήγαν οι άντρες'', αγνοώντας ότι και οι άντρες πια έχουμε άπειρες επιλογές. Όταν λες χώνονται φουλ εννοείς που αντιγράφουν αντρικές συμπεριφορές και αντρικές εκφράσεις πχ εμπ1;;; Συγνώμη αλλά αυτό μόνο γέλιο και λύπηση μου προκαλεί. Σίγουρα υπάρχουν και εξαιρέσεις και πολλές μάλιστα, αλλά μιλάω για αυτό που βλέπω στην πλειοψηφία, στην καθημερινότητα μου και αυτό που βλέπω εγώ στην πραγματικότητα μου, που ασφαλώς και μπορεί να διαφέρει απο την δική σου, κάτι απολύτως σεβαστό.
Φίλε μακάρι να συνέβαινε αυτό που λες και να έκαναν και οι γυναίκες το πρώτο βήμα ή να πήγαιναν να μιλήσουν σε κάποιο αγόρι που τους άρεσε. Εγώ δεν το βλέπω( και δεν κυκλοφορώ σε ένα μέρος μόνο), αλλά θα δεχτώ αυτό που λες και μακάρι αν συμβαίνει όπως λες, να το έκανε και η εξ αυτό. Τότε δεν θα ήταν εδώ τώρα να γράψει αυτή την εηομολόγηση, αλλά πιθανώς στην αγκαλιά αυτού του αγοριού. Τα λάθη πληρώνονται παιδιά και τις ευκαιρίες πρέπει να τις αρπάζουμε και όχι να τις αφήνουμε να προσπερνάνε.
Scroll to top icon