ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.11.2019 | 15:22

<< Με μεράκι και όρεξη για δουλειά >>

Μία φράση που έχει γίνει ο εφιάλτης μου στις αγγελίες. Γιατί; Γιατί πολύ απλά δεν έχω καμία διάθεση να δουλέψω. Όπως και τα περισσότερα παιδιά της ηλικίας μου σπούδασα για... α, ναι, για να έχουμε τον κάθε άσχετο πάνω από το κεφάλι μας. Κάθομαι και διαβάζω τις αγγελίες και ώρες ώρες γελάω. >. Ειλικρινά τώρα; Το άλλο σημείο που ήθελα να αναπτύξω είναι η τεράστια διαφορά στον τρόπο σκέψης της τωρινής γενιάς με τις προηγούμενες. Τις προάλλες συζητούσα με μια κυρία (γνωστή των γονιών μου) περί δουλειάς, αν ασχολούμαι τώρα με κάτι και της απαντώ ότι είμαι στο ψάξιμο. Και μου λέει > Τι ωραία που κυλάει η καθημερινότητα όταν κάνεις κάτι που ούτε καν σου αρέσει, ούτε καν το διάλεξες (κακά τα ψέματα, το πολύ να ξέρω 1-2 άτομα που έχουν καταφέρει να κάνουν κάτι που τους αρέσει και είναι από οικογένειες με πολύ καλή οικονομική κατάσταση). Μου έκανε εντύπωση το πόσο εύκολα είπε αυτή την κουβέντα. Εντάξει, μπορεί να μην σου αρέσει, αλλά... αλλά τι; Τέλος πάντων. Συνεχίζω το ψάξιμο. Και μπορεί να με συναντήσετε σε επόμενες εξομολογήσεις να βρίζω το αφεντικό που έχει ύφος καρδιναλίων (ενώ είναι αφεντικό σε σαντουιτσάδικο). Γεια σας!
2
 
 
 
 
σχόλια
Υπάρχουν πολλά σπαστικα κλισέ στις αγγελίες, εσύ σε αυτό κόλλησες; Το γράφουν επειδή δεν βλέπουν να υπάρχει ζήλος, ειδικά σε τέτοιες δουλειές. Για μένα το χειρότερο είναι όταν γράφουν ότι ζητάνε μια συγκεκριμένη ειδικότητα και όταν γίνει η συνάντηση τελικά θέλουν κάτι άλλο, εκεί βλέπεις ότι είναι χάσιμο χρόνου. Αν δεν σου κάνει μια δουλειά και το ξέρεις ότι δεν γουστάρεις με τίποτα μη τη δοκιμάσεις καν, βρες κάτι άλλο. Ο κόσμος πολλά λέει έξω από τον χορό,ειδικά αυτό το δεν πειράζει και να μην σου αρέσει θα συμφωνήσω πως είναι αηδία. Αν δεν σου αρέσει καθόλου δεν θα μπορείς να αποδώσεις και αυτό θα φανεί.
Scroll to top icon