ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.11.2019 | 14:16

Μια γνωστη μου

"Ε για να εχει τοσα ταττουαζ και να βαζει μεικαπ γκει θα ειναι!" Εντομεταξυ το παιδι ΔΕΝ ειναι γκει. Και ζουμε στο 2019 και καποιοι νομιζουν οτι μπορουν να μαντεψουν τη σεξουαλικοτητα του αλλου απο τα ταττουαζ και το βαψιμο. Θλιβερο
14
 
 
 
 
σχόλια
Ρε συ, ούτε εμένα μου αρέσει να σκεφτόμαστε με στερεότυπα αλλά το να βάζει μεικ απ ένας άνδρας, όσο να πεις δεν είναι και ότι πιο συνηθισμένο. Λογικό είναι να περάσει από το μυαλό κάποιου κάτι τέτοιο.
γενικά οι άντρες στερεοτυπικά είναι πιο μάτσο, δεν ασχολούνται τόσο ώστε να βάζουν μακιγιάζ ή κρέμες.πχ μια γυναίκα θέλει averege 3 πετσέτες για να σκουπιστεί μετά το μπάνιο, εμείς τα κάνουμε όλα με μία, κεφάλι, πλάτη, ποπό, πόδια. κατάλαβες φαντάζομαι τις διαφορές.
Καραβαν συμφωνώ. Ούτε όλοι οι γκει είναι θηλυπρεπεις, ούτε όλοι οι θηλυπρεπεις γκει.Πάντως αυτό για τις κρέμες και τους άνδρες που λέει ο Άγιος δεν ισχύει. Εννοώ ότι εγώ ξέρω πολλούς που βάζουν ενυδατική στο πρόσωπο ή body lotion στο σώμα.
Scroll to top icon