ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.11.2019 | 14:23

στρατος ή σχολη;

περασα σε στρατιωτικη σχολη ομως τα παρατησω και η επομενη επιλογη μου ειναι το γεωπονικο πανεπιστημιο. Ολοι οι δικοι μου απογοητευτηκαν που τα παρατησα, και εχω μια εβδομαδα περιθωριο να γυρισω στην στρατιωτικη σχολη. Σκεφτομαι πως αν δεν γυρισω ισως να το μετανιωσω μελλοντικα, αφου αν την βγαλω τελικα θα εχω σε 3 χρονια σταθερο εισοδημα ενω απο την αλλη το γεωπονικο ειναι 5 χρονια και πολυ δυσκολο. τι να κανω;
6
 
 
 
 
σχόλια
Δεν μας λες ποια στρατιωτική σχολή όμως.Γιατι άλλο η ΣΣΑΣ που βγαίνεις πχ γιατρός και άλλο η ΣΜΥ που βγαίνεις μαλάκας.Γιατι οι υπαξιωματικών μπορεί να έχεις δουλειά αλλά είναι για τον πούτσο.Μια ζωή υπό και μεταθέσεις μέχρι να γεράσεις.
Κοίτα, δεν μπορούμε να σου πούμε εμείς τι να κάνεις. Εσύ ξέρεις τι σε έκανε να φύγεις από τη σχολή, αν αντέχεις τις συνθήκες που επικρατούν εκεί μέσα κλπ. Πάντως δεν είναι μόνο οι συνθήκες της σχολής που πρέπει να σκεφτείς αλλά και το μετά. Εννοώ ότι ως στρατιωτικός θα έχεις ένα σταθερό εισόδημα αλλά θα έχεις και συνεχώς μεταθέσεις.
Έχεις να επιλέξεις μεταξύ της σταθερότητας (και της στασιμότητας την οποία αυτή συνεπάγεται) και της πλήρους αβεβαιότητας: τελειώνοντας τη γεωπονική μπορεί να είσαι ένας στη στρατιά των ανέργων ή να διαπρέψεις λαμπρά. Στην παρούσα συγκυρία των πραγμάτων, πολύ φοβάμαι ότι θα προτιμούσα να επιλέξω το πρώτο.
Scroll to top icon