ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.11.2019 | 11:00

Πως μπορειτε

Να κάνετε σχέσεις με ανθρώπους που απατάνε τις σχέσεις τους ποτέ δεν κατάλαβα. Τι είδους ψευδαίσθηση είναι αυτή που σας κάνε να πιστεύετε ότι είστε ανώτεροι των υπολοίπων και με εσάς θα είναι πιστοί. Αυτός που απατάει σημαίνει ότι λεει ψέμματα στον σύντροφο του τον κοιτάζει στα ματια και τον κοροϊδεύει. Και αυτόν τον άνθρωπο εσείς το θεωρείτε κελεπούρι.
9
 
 
 
 
σχόλια
Πλέον μετά βεβαιότητας λέω ότι δεν θα ήθελα να είμαι με άτομο που έχει φερθεί άσχημα σε άλλους ανθρώπους απλά και μόνο για να περνάει καλά η παρταρα του. Δεν μπορώ να τότε εκτιμήσω, όχι να τους θαυμάσω. Οπότε είναι όχι. Οχι. Όχι. Υ. Γ. Δεν χρειάζεται να είναι κέρατο. Υπάρχουν κι άλλα άσχημα πράγματα και πολλές φορές άδικα που μπορεί να εχουν κάνει ακόμη και για να διασκεδασουν. Έχουμε διαφορετικό αξιακο σύστημα.
Μακριά απο τέτοιους-ες εξ. Εγώ αν μάθαινα ότι η κοπέλα μου έχει απατήσει , για όποιον λόγο δεν με νοιάζει, θα την χώριζα στο λεπτό ή δεν θα έκανα τίποτα μαζί της απο την αρχή. Δεν αλλάζει ο άνθρωπος και δεν υπάρχουν δικαιολογίες όσο και αν δεν αρέσει σε κάποιους. ΥΓ. Ο άνθρωπος και οι συνήθεις δεν αλλάζουν εύκολα, όσο και αν δεν σας αρέσει αυτό που λέω.
Προσωπικά διαφωνώ με την κατηγοριοποίηση των ανθρώπων σε αυτούς που απατουν και στους πιστούς στους αιώνες τους άπαντες. Το να φτάσεις σε σημείο να απατησεις σημαίνει ότι κάτι δε πάει καλά στη σχέση σου. Δε μιλάω για αυτούς που το κάνουν σαν χόμπι και έχουν γενικά τετοια σταση ζωής ,αλλά αναφέρομαι κυρίως σε αυτούς που δεν το ήθελαν,δεν το είχαν σκεφτεί ποτέ αλλά για Χ,ψ λόγο προέκυψε. Αυτοί οι άνθρωποι λοιπόν ναι, μπορούν να μείνουν πιστοί στην επόμενη σχέση τους αν είναι αυτό που ψάχνουν . Δεν είναι καθόλου απίθανο το τρίτο πρόσωπο να είναι ο έρωτας της ζωής σου .
Συμφωνα απολυτα η μαμα μ ειχε σχεση οταν γνωρισε το πατερα μ. Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι που ένω έχουν σχέση τσιλιμπουρδίζουν επλι τολυτου και κερατώνουν από διαδυκτιακές γνωριμίες
Θα διαφωνήσω. Όχι "πιστοί εις τους αιώνας". Απλά όταν τους τελειώνει χωρίζουν πριν κερατώσουν τον άλλον. Απλό είναι: μου τελείωσε φεύγω.
Πιθανών οι άνθρωποι που κυνηγάνε τέτοια "κελεπούρια", να κάνουν και εκείνοι το ίδιο, έχοντας μετά την καραμέλα έτοιμη ότι "κι εσύ είχες κερατώσει τον/την πρώην σου"Δεν αναφέρομαι σε περιπτώσεις που έπεσε κέρατο, αλλά κατόπιν τύψεων έπεσε άμεσα εξομολόγηση στον/στην κερατά. Αναφέρομαι σε ανθρώπους που συνεχίζουν να παίζουν θέατρο ενώ έκαναν τον άλλο τάρανδο (και πιθανών συνεχίζουν...).
Scroll to top icon