H Eλλάδα γιορτάζει το Πάσχα

H Eλλάδα γιορτάζει το Πάσχα Facebook Twitter
9

Με μικρή καθυστέρηση έφθασε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» το αεροσκάφος που μετέφερε το Άγιο Φως από τα Ιεροσόλυμα. Στο αεροδρόμιο η υποδοχή, όπως κάθε χρόνο, έγινε με τιμές αρχηγού κράτους. 

Τελέστηκε σύντομη δέηση, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο εκπρόσωπος της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου μητροπολίτης Λαγκαδά Ιωάννης, ο οποίος παρέστη στην τελετή της Αφής του Αγίου Φωτός στον Ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα, ως εκπρόσωπος της Εκκλησίας της Ελλάδος.

9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

5 σχόλια
Kαταλαβαίνω το να μην πιστεύεις εσύ και όλοι οι παρόντες. Αλλά το να μην πιστεύεις είναι ένα πράγμα και να θεωρείς κατάντια την πίστη του άλλου είναι ένα άλλο, ακόμη πιο σκοταδιστικό, xlapatsa.
Το θέμα δεν είναι μόνο αν πιστεύω εγώ ή όχι. Το θέμα είναι ότι πληρώνω ΚΑΙ εγώ που δεν πιστεύω για την κατάντια αυτή.Ας πιστεύετε και ας μεταφέρετε το φως με άλλο τρόπο. όχι με κρατική δαπάνη στην τελική. Αν είναι τόσο θαύμα, ας άναβε αυτομάτως στην μητρόπολη αθηνών, να μην χρειάζεται να ξενιτευόμαστε...Η κατάντια λοιπόν είναι ότι με δικά μας έξοδα γίνεται όλο αυτό το πανηγυράκι...και ότι υποθάλπει το κράτος τη συντήρηση αυτού του μεσαίωνα
Α, σορρυ ρε φίλε xlapatsa, μίλησες για σκοταδισμό και δεν πήγε ο νους μου ότι μιλούσες για φράγκα. Μάλλον αυτήν την εποχή και για τον καιρό να πιάσουμε κουβέντα, πρέπει να πιάνουμε το υπονοούμενο ότι στα λεφτά θα καταλήξει η κουβέντα. οκ.