ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.11.2019 | 15:37

Μόνος επ' αόριστον...;

Αφορμή της δικής μου εξομολόγησης είναι μια αντίστοιχη, κάποιας κοπέλας, με τον τίτλο "αναρωτιέμαι". Εκείνη 29, αν θυμάμαι καλά, χωρίς κάποια σχέση στο ενεργητικό της. Αλλά δεν τη "φοβάμαι", κάτι θα προκύψει μιας που έχει το πλεονέκτημα της επιλογής. Θα τη φλερτάρουν, θα απορρίψει κάποιους, θα την ξαναφλερτάρουν και τελικά, κάποιος θα υπάρξει. Σε γενικές γραμμές, οι γυναίκες δε χρειάζεται να φοβούνται για το θέμα της σχέσης.Εγώ που βρίσκομαι στην αντίπερα όχθη (ανδρικό φύλο) και σε πιο μεγάλη ηλικία (33) θα πρέπει να φοβάμαι. Και πράγματι φοβάμαι γιατί κι εγώ όλη μου τη ζωή, μόνος μου είμαι.Η αλήθεια είναι πως δεν ασχολήθηκα γιατί, από μικρό παιδί, ήμουν ντροπαλός και αρκετά δειλός. Η ντροπαλότητα, βέβαια δεν είναι και τόσο άσχημο χαρακτηριστικό, αλλά η δειλία είναι και μάλιστα πολύ. Όμως κατάντησα δειλός με τις γυναίκες γιατί δε με βοηθάει η εξωτερική μου εμφάνιση, την οποία θεωρώ το α και το ώ για την αρχή μιας γνωριμίας. Βλέπετε, γεννήθηκα ιδιαιτέρως μικρόσωμος (1.60!!!) για άνδρας κάτι το οποίο δεν αλλάζει. Αντιθέτως στο βάρος είμαι κάπου στα 70, όχι κάτι τραγικό. Και ναι, αυτό που παρατηρώ και με επιβεβαιώνει πάντα είναι πως οι γυναίκες προτιμάνε τους ψηλούς άνδρες. Πώς, λοιπόν, θα με επιλέξει εμένα κάποια; Δεν θα με επιλέξει, πολύ απλά. Με φίλους και λοιπούς συγγενείς δεν έχω επαφές. Ωστόσο έχω δουλειά, για την ώρα, όχι κάτι σπουδαίο, αλλά δε πειράζει. Τώρα είμαι νέος και έχω τους γονείς μου, οι μόνοι άνθρωποι που με αγαπούν και με νοιάζονται. Όταν όμως γεράσουν και φύγουν;Ευχαριστώ που με διαβάσατε.
2
 
 
 
 
σχόλια
Ξέρεις τι με νευριάζει; Το έχω ξαναγράψει πάμπολλες φορές. Έχετε δεδομένο οι περισσότεροι άντρες ότι είναι σίγουρο πως μια γυναίκα όχι μόνο θα βρει κάποιον άμεσα στη ζωή της, αλλά ότι θα έχει και πολλές επιλογές για το μέλλοντα γαμπρό. Πώς είστε τόσο σίγουροι ότι πάντα αυτό συμβαίνει; Γνωρίζετε τι ζει ή που ζει μια γυναίκα και ότι μπορεί να μένει σε κατσικοχώρι πχ; Και οι γυναίκες περνούν δυσκολίες και δεν βρίσκουν εύκολα όλες διότι μπορεί να μην είναι θέμα εμφάνισης αλλά άλλων συνθηκών. Σταματήστε λοιπόν να νομίζετε πως όλα είναι στο τσεπάκι τους και έχουν επιλογές. Υπάρχουν καιροί που είναι δύσκολοι γενικά. Αν τα βγάλει κάποια όλα έξω ε ναι χρυσέ μου είμαι σίγουρη πως θα βρει όπως και να είναι εμφανισιακά, αλλά θα είναι για π@δημα μόνο και όχι κάτι όμορφο με ουσία και προοπτική.
Scroll to top icon