ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.11.2019 | 23:06

Δεν με αγγίζει!

Γεια σας.Ειμαι 24 και αυτός 30.Εχουμε 5 χρόνια σχέση και είμαστε κατά του γάμου και οι δύο.Πριν από 4 μήνες του εξέφρασα το ενδιαφέρον μου για να κάνουμε ένα παιδί αλλά είναι αρνητικός.Ενω του αρέσουν τα παιδιά έχουμε πολλά στο περιβάλλον μας και δείχνει πως τρελενεται για αυτά κολλάει.Απο τότε που του το είπα βρίσκει συνέχεια δικαιολογίες ώστε να μην βρεθούμε ερωτικά.Μεσα σε 4 μήνες δηλαδή ζήτημα δύο φορές να τον επεισα και όπως πάντα με προφυλαξη.Γιατι αντιδράει έτσι;Έχουμε συζητήσει πολλές φορές από τότε πως ήταν μια σκέψη που ήθελα να την πω και πως ναι θέλω παιδί αλλά εάν δεν είναι έτοιμος θα περιμένω αλλά μου λέει όλο πως θέλω να τον βάλω με το ζόρι να γίνει πατέρας.Πειτε μου τι να κάνω;Έχω απελπιστει!
4
 
 
 
 
σχόλια
Η επιθυμία σου και ο τρόπος που την εξέφρασες, προφανώς και τον πανικόβαλε. Και ποια είναι η καλύτερη αντισύλληψη; Το να μην κάνεις καθόλου σεξ. Είμαι σχεδόν σίγουρη ότι μαζεύει και πετάει ο ίδιος το χρησιμοποιημένο προφυλακτικό, για να μην σου μπαίνουν ιδέες, ε;Το μόνο βέβαιο είναι, ότι δεν υπάρχει εμπιστοσύνη μεταξύ σας, πια. Εκεί πρέπει να εστιάσεις.
Είστε μικροί για παιδιά. Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα γίνει καλός πατέρας; Το ότι χαίρεται με τα παιδάκια των γύρω σας; Τα παιδιά των άλλων είναι ωραία γιατί απλά είναι των άλλων.Επιπλέον, η εκφρασμένη επιθυμία να κάνεις παιδί και μάλιστα κάνοντας skip το γάμο δεν είναι καθόλου αφροδισιακή. Ο τύπος φοβάται τα «ατυχήματα» ή τις «δολιοφθορές». Γιατί ξέρει ότι μια γυναίκα που αποφάσισε να κάνει παιδί, θα το κάνει πάση θυσία με τον οποιονδήποτε. Επίσης ξέρεις ότι για μια εγκυμοσύνη χρειάζονται δύο, αλλά για την έκβασή της αποφασίζει ένας.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon