ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.11.2019 | 13:29

Έλεος

Μάνα το ότι αποφάσισες να γίνεις βίγκαν δε σημαίνει ότι θα γίνω και εγώ.Έκανα υπομονή και ήθελα να δώ που θα το πάς όλη την εβδομάδα που έκανες μόνο χορταρικά και μη κρεατικά φαγητά.Σέβομαι αυτό που θές να γίνεις και δεν έχω πρόβλημα αλλά εμένα μαγειρεύοντας ότι θες να φάς μόνο εσύ , δε πάει έτσι. Δε γίνεται να τη βγάζω 3 φορές την εβδομάδα με πιτόγυρα μόνο μεσημέρι - βράδυ.
15
 
 
 
 
σχόλια
Εφόσον δεν σου επιβάλει την επιλογή της, δεν έχεις λόγο να διαμαρτυρεσαι. Και μην πεις ότι με το να μην μαγειρεύει κρέας σου την επιβάλλει. Μεγάλος άνθρωπος είσαι, μπορείς να μαγειρέψεις και μόνος σου.
Ωπ! Να μια καλή ευκαιρία να μάθεις να μαγειρεύεις. Μην πας κατευθείαν στο μπεφ μπουργκινιόν. Ξεκίνα από τα βασικά.Και κάνε μια όμορφη εξήγηση στη μανούλα ότι εσύ δε θες να τρως βιγκανικά, ώστε να φροντίσει να έχει τα απαραίτητα για να ετοιμάζεις μόνος/μόνη σου το φαγητό σου.
Δεν είναι δύσκολο το κοκκινιστό μοσχαράκι (Βουργουνδίας), αλλά εντάξει ας ξεκινήσει με κάτι πιο απλό έχεις δίκιο. Δεν είναι ωραίο να εξαρτάται τόσο πολύ από τη μάνα του/της.
Χεράκια έχεις μια χαρά πιστεύω, κάτσε μαγείρευε για τον εαυτό σου. Δεν έχει καμία υποχρέωση να σε νταντεύει μια ζωή η μαμάκα. Δε φτάνει που σου έχει έτοιμο κι ένα πιάτο φαγητό, μου 'χεις και παράπονο.
Από ότι γράφεις δεν της έχεις πει τίποτα. Η μητέρα σου μπορεί να είναι ενθουσιασμένη προς το παρόν και να μην δίνει σημασία η' επειδή δεν έχεις πει κάτι να θεωρεί ότι δεν σε ενοχλεί. Μιλά της, προσπάθησε να βρείτε μια λύση.
Scroll to top icon