ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.11.2019 | 15:52

Τόσο εύκολα είναι τελικά;

Διάβασα κάπου πως η εμφάνιση δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο στις ερωτικές σχέσεις και πως αυτό που έχουμε μέσα μας αυτό και εκπέμπουμε και βλέπουν οι άλλοι, οπότε μας πλησιάζουν άτομα που βρίσκονται στο ίδιο μήκος κύματος.Επίσης, οτι πρέπει να δείχνουμε οτι είμαστε διαθέσιμοι, να χαμογελάμε, να δείχνουμε σε κάποιον οτι μας αρέσει(εδω το χάνουμε αυτό το σημείο επειδή δεν μπορώ να δείξω σε κάποιον άγνωστο οτι μου αρέσει)...Άρα αυτό είναι; Ένα ευθυτενές βλέμμα με αυτοπεποίθηση και χαμόγελο και ο άλλος παίρνει το σήμα οτι μου αρέσει; Χωρίς να περιμένω οτι αυτό θα οδηγήσει στον έρωτα της ζωής μου αλλά ακόμα και ένα απλό φλέρτ αρκεί κάποιες φορές...Τόσα χρόνια μοναξιάς επειδή δεν έκανα αυτό:να κοιτάω τον άλλον στα μάτια και να χαμογελάω;
12
 
 
 
 
σχόλια
Από μόνη της η εμφάνιση δε λέει τίποτα, ούτε και το χαμόγελο. Το φλερτ θέλει εξάσκηση. Ξεκίνα να το κάνεις, χωρίς να περιμένεις κάτι ως "έπαθλο". Κάντο απλά και μόνο για να μάθεις το παιχνίδι.
Άμα είναι προιόν εξάσκησης δεν βγαίνει φυσικά. ΜΟΙΑΖΕΙ να βγαίνει φυσικά, που δεν είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα. ;) Σαν το "δεν βάφομαι, λίγη μάσκαρα βάζω μόνο"!
Τι απάτη αυτή η λίγη μάσκαρα για μερικές από εμάς... Αν δεν κάνω all the way μακιγιάζ θα φανεί χάλια πάνω μου.Υ. Γ. Ο ύπνος πάντως κάνει δουλειά. Ειδικά σε μένα ο κακός ύπνος ή ο λίγος δείχνει πολύ χάλια γιατί έχω και λιπαρό δέρμα. Ένα δράμα... Υ. Γ. 1 Τώρα για το φλερτ, νομίζω το τρουφάκι θέλει να τονίσει την άνεση που πρέπει να έχουμε. Αν δεν διαθέτεις την πρώτη ύλη στο ελάχιστο δεν θα γίνει κάτι (όπως και με το μακιγιάζ) γιατί για χι, ψι λόγους κάποιοι μπορεί να φοβούνται να βιώσουν αυτό το κομμάτι τους κι έτσι να νιωθουν εσφαλμένα ότι δεν το έχουν.
Πάντα παίζει ρόλο η εξωτερική εμφάνιση για τη πρώτη έλξη. Είναι το έναυσμα για να θέλεις να γνωρίσεις κάποιον/κάποια. Το χαμόγελο μετράει αλλά όχι να γελάς σαν χαζοχαρούμενο. Εξάλλου το πράσινο φως το εκπέμπει κανείς γενικά με τη στάση του. Και η ντροπαλότητα είναι θετικό στοιχείο προς τον άλλον, η αδιαφορία όμως αρνητικό. Δεν το έχουν όλοι να είναι άνετοι με κάποιον άγνωστο φυσικά και πολλές φορές φαίνονται απόμακροι άθελά τους.
Η εμφάνιση, κατά την άποψή μου πάντα, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στις ερωτικές σχέσεις. Προσωπικά δεν βρίσκω και κάτι κακό σε αυτό. Απλώς η ωραία εξωτερική εμφάνιση δεν είναι προϋπόθεση για να κάνει κανείς μια όμορφη σχέση και να είναι ευτυχισμένος μέσα σε αυτήν, ούτε και εγγύηση ότι πράγματι θα το πετύχεις. Από εκεί και πέρα, ναι, η αύρα ενός ανθρώπου παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Για μένα η ελκυστικότητα ενός ανθρώπου καθορίζεται σε μεγάλο βαθμό από την αύρα του. Η αύρα όμως είναι κάτι πολύ παραπάνω από ένα απλό χαμόγελο και ένα βλέμμα. Βγαίνει από μέσα σου, από τη σχέση που έχεις με τον εαυτό σου και το πως βλέπεις τα πράγματα.
Scroll to top icon