ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.11.2019 | 14:20

Ειμαι ασχημη

Στα 20 μου πρεπει να το αποδεχτω θα μεινω μονη για παντα επειδη ειμαι ασχημη. Δεν με εχει φλρταρει ποτε κανεις ανοιχτα γιατι ειμαι ασχημη, αν ηταν διαφορετικα ολο και καποιος θα το ειχε κανει.
5
 
 
 
 
σχόλια
Είμαι 21. Μέχρι πριν λίγους μήνες πίστευα ακριβώς τα ίδια με σένα. Ότι ο λόγος που δε με έχει φλερτάρει ποτέ κανείς στη ζωή μου είναι το γεγονός ότι δεν έχω καλή εμφάνιση. Το κακό ήταν οτι αυτές οι σκέψεις μου με επηρέαζαν και εξέπεμπα στους άλλους κάτι αρνητικό και έλλειψη αυτοπεποίθησης. Δεν ήμουν χαρούμενη και δεν έβγαζα μια θετική αύρα, με αποτέλεσμα κάνεις να μη θέλει να μου μιλήσει. Αυτό το συνειδητοποίησα φετος, όταν μετά από πολλά χρόνια (κατά τα οποία δεν έκανα τίποτα για μένα) αποφάσισα να ξεκινήσω γυμναστική, δραστηριότητες και γενικά να ασχοληθώ με τον εαυτό μου. Από τότε αισθάνομαι άλλος άνθρωπος, είμαι πιο καλα με τον εαυτό μου και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Δεν έχει αλλάξει σχεδον καθόλου η εμφάνιση μου κι όμως μου μιλάνε άτομα(κατι που δε μου συνέβαινε ποτε παλια) ακριβως γιατι εχει αλλάξει η διάθεση μου. Επίσης, μέσω του γυμναστηρίου και των δραστηριοτήτων έχω αποκτήσει νεα ενδιαφέροντα και έτσι μου είναι πολύ πιο εύκολο να πιάσω συζήτηση με κάποιον, γιατί ειμαι και πολύ ντροπαλή. Τώρα καταλαβαίνω ότι πριν που δεν έκανα τίποτα στη ζωή μου ολοι με θεωρούσαν αδιάφορη και χωρίς "ζωη" και ότι δεν έφταιγε στην πραγματικότητα η εμφάνιση.Καλλιέργησε την προσωπικότητα σου, απόκτησε ενδιαφέροντα, γίνε πιο θετική και θα δεις ότι αυτά μετράνε πολύ περισσότερο από το πρόσωπο ή το σώμα.
Scroll to top icon