ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.11.2019 | 23:20

Φοβαμαι να ζησω

Στα 31 μου ειμαι απο τους ανθρώπους που δεν εχουν κανει πολλα. Πτυχιακια, σπουδες, χαραμισμα ζωης πανω απο τα βιβλια.Ανθρώπους για να μιλήσω δεν υπάρχουν ψάχνω το νόημα μεσα σε λέξεις σκόρπιες που θα τύχει να δω γραμμένες στο αχανές διαδίκτυο.Κι έτσι η ζωή φεύγει και κυλά. Ποτάμι που δεν γυρίζει πίσω ούτε τα νιάτα.Σύντροφος δεν με αγγιξε ποτέ.Εχω χάσει καθε ελπίδα. Το κενό με εχει ρουφήξει και δεν μπορώ να βγω. Δεν ξέρα καν αν θέλω πια. Φίλους δεν ειχα ποτέ. Bullying στο σχολείο bullying και στην οικογένεια.Ανθρωπο να με σηκώσει δεν εχω. Η μητέρα μου αδιαφορεί επιδεικτικά. Μου μιλαει καθε μερα για τις γεματες ζωές των αλλων. Τη σιχαινομαι γι αυτο. Κοιμαμαι αργα το βράδυ ως το μεσιμερι της επομενης για να ελαφρύνω το βάρος του κενού.Ποση αδειοσύνη. Η θλίψη γιγαντώνεται οταν ακούω για τις ζωές των αλλων. Ζωές που ειναι γεμάτες.Ωρες ωρες θέλω να το βάλω στα πόδια ν αρχισω να τρέχω μήπως και γλιτώσω απο την άδικη μοίρα που μου έλαχε.
3
 
 
 
 
σχόλια
Καταλαβαίνω και συμμερίζομαι τα κενά σου αλλά να ξέρεις κάτι πολύ απλό. Πρέπει σταδιακά να κάνεις μικρά βήματα καθημερινά θέτοντας στόχους. Ο στόχος αυτή τη στιγμή είναι να βρεις συνειδητά τον εαυτό σου και να συνέρθεις ψυχοσωματικά. Αυτά επαναλαμβάνω στον εαυτό μου όταν πέφτει και χάνεται σε καιρούς δυσκολίας. Η αρχή είσαι εσύ και το πρώτο βήμα είναι να συνειδητοποιήσεις ότι δεν νιώθεις καλά και ότι αυτό πρέπει να το αλλάξεις. Πώς θα το αλλάξεις; Σιγά σιγά αλλά με πείσμα και σύνεση. Μη συγκρίνεις τη ζωή σου με αυτές των άλλων. Πολύ απλά μη σκέφτεσαι τη πρόοδο των άλλων και τη στασιμότητα τη δική σου. Κανείς δεν θα σηκώσει παρά μόνο εσύ τον εαυτό σου. Είσαι πολύ νέα και ότι δεν είχες ποτέ σου σύντροφο αν κατάλαβα που γράφεις μπορεί να έτυχε, αλλά κάποια στιγμή θα βρεθεί. Μέχρι τότε όμως να βοηθήσεις τον εαυτό σου κάνοντας μικρά ευχάριστα πράματα. Οι γνώσεις που έχεις αφού γράφεις για πτυχία δεν πάνε ποτέ χαμένες, προσπάθησε να τις αξιοποιήσεις. Και να μην είχες πτυχία, το κλειδί είναι η παιδεία ενός ανθρώπου και η προσπάθεια να εξελίσσεται και να προοδεύει.
Βρε αγάπη μου, είσαι μόλις 31 χρονών. Νεοτατη είσαι ακόμα. Έχεις τόσα χρόνια μπροστά σου να ζήσεις όλα όσα θέλεις. Μην κοιτάς συνέχεια το παρελθόν. Αυτό πάει, πέρασε, δεν χρειάζεται να αυτομαστιγωνεσαι για αυτό. Όλοι οι άνθρωποι έχουμε κάνει τα λάθη μας. Οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουμε αξιοποιήσει τη ζωή και το χρόνο που πέρασε ιδανικά. Λογικό δεν είναι να κάνουμε και λανθασμένες επιλογές;Μην κοιτάς τις ζωές των άλλων. Όσοι άνθρωποι υπάρχουν με ωραιότερες, έτσι όπως τις βλέπεις εσύ ζωές, άλλοι τόσοι υπάρχουν με χειρότερες. Ωφελεί σε κάτι ή σύγκριση; Βρες τη δύναμη και προσπάθησε λίγο λίγο να αρχίσεις και πάλι να ζεις!
Scroll to top icon