ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.11.2019 | 13:13

Χώρισαμε αλλά..

Ήθελα να του στείλω μήνυμα και να του πω να προσέχει τον εαυτο του και να είναι πάντα καλά ασχέτως οτι δεν τα βρήκαμε χωρίς να υπωθει φυσικά κάτι για επανασύνδεση αν κ θα το θέλα αλλά δε γίνεται..Απλά αυτό να είναι καλά..Αλλά υπάρχουν 3 περιπτώσεις..1.. Η θα μου απάντησει ένα μήνυμα του τύπου μη μου ξαναστείλεις 2.. Η δε θα μου απάντησει τίποτα και 3.. Η θα μου πει τα ίδια και αυτός που ξέρω ότι θα με στεναχωρησουν..Οπότε τι κάνω;Στέλνω η οχι;
12
 
 
 
 
σχόλια
Μήπως να του στείλεις τότε τον πραγματικό λόγο που ηθελες να στείλεις; Ότι θα ηθελες να είστε μαζί αλλά δεν γίνεται και του εύχεσαι καλη τύχη στη ζωή του!
Δεν υπαρχει κανενας απολυτως λογος να στειλεις. Αν θες να μεινετε φιλοι, περιμενε να προχωρησετε πρωτα στη ζωη σας, και (αν σε παιρνει και το θες ακομα) προσπαθησε τοτε να ξεκινησεις μια φιλικη σχεση μαζι του.Προς το παρον, πρεπει να ξεκολλησεις.
Δηλαδή αν δεν του το πεις δε θα προσπαθήσει να είναι καλά;Σημασία έχει ότι δεν κρατάς κακία μέσα σου κ θέλεις αυτός ο άνθρωπος να είναι καλά. Δε χρειάζεται να του το πεις. Το αίσθημα αυτοσυντήρησης θα τον βοηθήσει να είναι καλά ή να γίνει καλύτερα ούτως ή άλλως.
Scroll to top icon