ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.11.2019 | 23:51

Συναισθήματα

Γεια σας είμαι αγόρι 18 χρονών και πηγαίνω 3η λυκείου. Είμαι θεωρητικής Κατεύθυνσης και φέτος αναγκάστηκα να ξεκινήσω ιδιαίτερα στο μάθημα των αρχαίων λόγο του ότι έχω κάποια κενά τα οποία δεν θα μπορούσα να αναπληρώσω αμα πήγαινα σε φροντιστήριο.Πρώτη φορά θα έκανα ιδιαίτερα μάθημα και είχα λίγο άγχος για το πως θα είναι.Όμως από τη πρώτη στιγμή που γνώρισα τη καθηγήτρια μου το άγχος αυτό μου έφυγε κατευθείαν.Ένιωσα απευθείας ότι είχαμε μια απίστευτη χημεία να μας συνδέει.Ξεκινήσαμε να κάνουμε μάθημα και πολλές φορές ήταν αυτές που θα > εκτός του μαθήματος συζητώντας διαφορά θέματα ανοίγοντας τους εαυτούς μας, κάνοντας σοβαρές συζητήσεις, ξεκαρδίζοντας στα γέλια με τις ώρες.Με το καιρό άρχισα να δένομε περισσότερο με αυτόν τον άνθρωπο και να τον αγαπάω περισσότερο. Μου έδινε κίνητρο να διαβάζω, να θέλω να την κάνω χαρούμενη,περήφανη.Τη θαυμάζω απεριόριστα...Φαίνεται ότι έχει ζήσει τόσες πολλές εμπειρίες, έχει ταξιδευσει,ότι έχει βρει το εαυτό της και τη προσωπικότητα της και είναι ολοκληρωμένη. Μπορεί να είναι 31 χρονών αλλά είναι συνεχώς γεμάτη ενέργεια και έτοιμη για περιπέτεια. Είναι διαφορετική από τους άλλους ανθρώπους και αυτό μάλλον την κρατάει τόσο καιρό χωρίς να έχει καμία ερωτική σχέση.Αποτελεί για μένα το ιδανικό πρότυπο γυναίκας απο όλες τις απόψεις.Οι σχέσεις μου μαζί της είναι κάτι παραπάνω από καλές.Τελευταία έχουμε αρχίσει να βγαίνουμε και παρέα έξω και δένομε ακόμα περισσότερο.Με πειράζει,την πειράζω,γελάμε και κάθε φορά όταν είμαι μαζί της νιώθω ευτυχισμένος. Το πρόβλημά μου, ωστόσο, είναι το γεγονός ότι όλος μου ο κόσμος περιστρέφεται γύρω της.Δεν ξέρω γιατί με επηρεάζει τόσο πολύ... Μιλάω τόσο πολύ για εκείνη... Την σκέφτομαι τόσο πολύ...Γιατί νιώθω έτσι; Είναι φυσιολογικό; Επίσης τη ζηλεύω κιόλας. Ζηλεύω όταν τη βλέπω να έχει καλή σχέση και με άλλους μαθητές εκτός από εμένα, με παίρνει πολύ από κάτω. Τί μου συμβαίνει; Με κάνει χαρούμενο αλλά ταυτόχρονα με προβληματίζει για το αν και κατα πόσο είμαι φυσιολογικός.Δεν είμαι άτομο που κάνει σχέσεις κτλπ και προσπαθώ να είμαι αφοσιωμένος στα μαθήματα μου και γενικά δεν έχω νιώσει ποτέ έτσι για κάποιο άτομο. Πραγματικά δεν ξέρω τι συμβαίνει.Συγνώμη άμα κούρασα απλά ήθελα να το βγάλω απο μέσα μου γιατί δεν μπορούσα άλλο.
6
 
 
 
 
σχόλια
Ακριβώς τα ίδια ένιωθα στο λύκειο για ένα φιλόλογο μου. Τι μου θύμισες τώρα! Ερωτευμένος είσαι μαζί της. Είναι πολύ πιο σύνηθες και πολύ πιο φυσιολογικό απ'όσο το έχεις στο μυαλό σου."Μπορεί να είναι 31 χρονών αλλά είναι συνεχώς γεμάτη ενέργεια και έτοιμη για περιπέτεια. ". Πλήγωσε πολλούς αυτή η φράση σίγουρα!
Ναι όντως, η φράση ήταν σουβλερή.Αλλά είναι σωστός ο τύπος.Μαν στα μαθήματα το νου σου όμως.Έχεις χρόνο για έρωτες.Πέρνα πρώτος στη σχολή που διάλεξες και μετά ζήτα της να βγείτε έξω.Καλή επιτυχία.
Scroll to top icon