ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.11.2019 | 12:37

ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΟΜΙΧΛΗ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ

Επιδεινώθηκε η άνοια της μάνας μου.Δεν αναγνωρίζει τον πατέρα μου.Έχει χάσει το χαμόγελό της.Δεν έχει όρεξη να φάει.Κρύβει κλειδιά, χάνει μικροαντικείμενα...Αυτή η καταραμένη ομίχλη του μυαλού, όπως είπε σε μια ανάρτησή της η Μαρία Χούκλη για τον πατέρα της που πάσχει από την ίδια ασθένεια, ΕΧΕΙ ΣΚΟΤΕΙΝΙΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ !Σ΄αγαπώ μαμά μου..και ας μην το αντιλαμβάνεσαι..
4
 
 
 
 
σχόλια
Καλή δύναμη. Αυτες οι ασθένειες καταρρακώνουν τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Πίσω απο την ομίχλη , η δύναμη της αγάπης. Ζεστές ευχές απο εμένα για ο,τι καλύτερο.
Να 'χετε δύναμη φίλε/η μου!! Και ν' αγκαλιάζεις τη μαμά σου συχνά κ σφιχτά!! Όσα ξεχνάει το μυαλό τα θυμάται το σώμα!!! Την αγάπη όλοι την αντιλαμβάνονται!! Εύχομαι ότι καλύτερο!
Πήγαινε στο κέντρο έρευνας αλσχάιμερ και γεροντικής άνοιας. Εκεί θα βρεις ψυχολογική στήριξη καθοδήγηση ιατρική στήριξη για την μητέρα σου αλλά και για εσένα είσαι ο φροντιστής ή τον πατέρα σου .https://alzheimerathens.gr/
Scroll to top icon