ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.11.2019 | 15:29

Φιλία.. αυτή η άγνωστη

Στέλνεις μήνυμα με εγκάρδιες ευχές για υγεία και ευτυχία και η απάντηση είναι...σιωπή. αυτή την κακία ή ότι άλλο είναι αυτό, πόσο θα την κουβαλάτε μέσα σας; Σας πληρώνουν; Αλλιώς δεν εξηγείται. Φυσικά και δεν περιμένω απάντηση "αντεύχομαι τα ίδια και ό,τι επιθυμείς και μπλα μπλα μπλα",αλλά ευχές σας δίνουν γ@μωτ4, πείτε ένα ξερό ευχαριστώ. Όσο συνηθίζεις το τέρας,στο τέλος θα του μοιάσεις.Αλλά όχι δεν θα γίνουμε όλοι έτσι. Κρατήστε λίγη ανθρωπιά και ευγένεια. Αυτά και μόνο θα μας σώσουν.Και πάλι χρόνια πολλά και ό,τι επιθυμείς με υγεία.
26
 
 
 
 
σχόλια
Όχι, θα τις πάρει και θα πει κι ευχαριστώ το σκουλήκι της λάσπης, το τέρας του σκότους, ο τυραννόσαυρος ρεξ! Κι επικαλείται και φιλία!Θα τρελαθώ!
Και όχι μόνο μια φορά. Αυτό το χρόνια πολλά το ακούω εδώ και πολλές μέρες, κοντεύουν Χριστούγεννα και από το χρόνια πολλά θα φτάσουμε στο καλή πρωτοχρονιά και θα συνεχίσουμε στο Χριστός Ανέστη
Ή σε πρώην ή σε φίλο με τον οποίο τσακώθηκαν και έχουν απομακρυνθεί. Αν ισχύει όντως κάτι από αυτά τα δύο που ανέφερα, δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο να στείλεις μήνυμα με ευχές.
Άλλο ο πρώην, άλλο ο φίλος που ενδεχομένως τσακώθηκες. Λες και σημαίνει τίποτα ένας τσακωμός μπροστά σε μια φιλία. Εννοείται στέλνεις ευχές σ'εναν φίλο, τσακωθηκατε δεν τσακωθηκατε.
Εξαρτάται από τον τσακωμό και τη σχέση σου με τον άλλο άνθρωπο μετά από αυτόν. Μπορεί να μην σημαίνει και τίποτα, μπορεί να γίνει και η αιτία να μην μιλάτε. Στην δεύτερη περίπτωση εγώ δεν θα έστελνα.
Εγώ πάλι αναρωτιέμαι, αφού ο πρώην δεν σε χωνεύει γιατί σου εύχεται ; Από ευγένεια ; Από τυπικότητα ; Από συνήθεια; Αλήθεια τώρα που το σκέφτομαι γιατί εύχεται ενώ από μέσα του...καταλάβατε φαντάζομαι.
Οι φίλοι δεν στέλνουν μήνυμα παίρνουν τηλέφωνο τουλάχιστον για να μη πω ότι πάνε από εκεί να κάνουν μια αγκαλιά Έκανε like στο μήνυμα δεν το είδες;
Scroll to top icon