ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.11.2019 | 16:52

Γουστάρω.

Στα 40 + - τους περισσότερους τους πιάνει θλίψη .Αχ βαχ και τα τοιαύτα. Και ερωτώ γιατί ρε παιδιά ;Σας πείραξε τα χρόνια ;Όχι.Διότι ο 40ανταρης- 50αρης θεώρησε νέος άνθρωπος εν έτη 2019..Εκτος και αν έχει παραιτηθεί από την ζωή έχεις κάνει μπυροκοιλιά και έχεις φαλάκρα από τα 25 σου και εισαι ζωντανός νεκρός.Τότε αλλάζει το πράγμα.Στα 44 μου έχω πιο πολύ επιτυχία στις γυναίκες μικρότερες - μεγαλύτερες από οτι είχα στα 25 μου.Δεν ξερω Θες η εμπειρία μου να αποφεύγω τις κακοτοπιές θες,θες η καθημερινή γυμναστική, θες τα ψαρομαλλικα μου μαλλιά μάλλον ένα συνονθύλευμα όλων αυτών .Το κυριότερο ολων είναι θετική διάθεση ακόμη και στις αναποδιες που είναι το αναπόφευκτο κομμάτι της ζωής
6
 
 
 
 
σχόλια
Εγώ βλέπω πως μερικοί από εδώ έχετε προβλήματα εικόνας εαυτού. Δεν ξέρω αν χρειάζεστε ψυχολόγο ή να ψάξετε στο ίντερνετ, όπως ψάχνετε για άλλα πράγματα, να βρείτε και συμβουλές πώς να αναδείξετε τα ωραία σας χαρακτηριστικά, πώς να φροντίζετε τον εαυτό σας για να νιώθετε εσείς καλά και ν'αγαπήσετε περισσότερο τον εαυτό σας.
Το πρόβλημα των περισσότερων ανθρώπων που γνωρίζω δεν είναι να κάνουν γνωριμίες με το άλλο φύλο, αλλά να βρούνε το κατάλληλο άτομο για τους ίδιους.Η φαλάκρα ή κάτι άλλο "αρνητικό" στην εμφάνιση δεν εμπόδισε ποτέ κανέναν να ερωτευτεί να παντρευτεί ή να κάνει γνωριμίες τέλος πάντων.Δεν βλέπω οι γυμνασμένοι να έχουν περισσότερη επιτυχία από τους αγύμναστους.Δεν θεωρούμαστε ακριβώς "νέοι" σε αυτή την ηλικία. Αν σου πω ότι γνώρισα έναν νέο άνθρωπο, τι θα σκεφτείς; Ότι σου μιλάω για 40 ή 50 χρονών άνθρωπο; Καταλαβαίνεις τι θέλω να πω, δεν πρέπει να φοβόμαστε τις λέξεις.Όσο έχουμε όνειρα είμαστε ζωντανοί, είτε στα 20 είτε στα 60. Προσωπικά δεν έχω νοιώσει ακόμη κάτι που να μου δείχνει ότι μεγάλωσα. Δεν ξέρω πότε θα είναι αυτό, αλλά φοβάμαι ότι κινδυνεύω να πεθάνω από βαθιά γεράματα χωρίς να έχω περάσει ούτε μια τόσο δα κρίση ηλικίας (κάπως δεν μου πιάνεται σαν ιδέα).Είναι αλήθεια ότι πολλοί τα παίζουν μετά τα 40, άλλοι ακόμη και μετά τα 30. Όμως δεν έχω δει κανέναν να έχει γεμάτη ζωή και ξαφνικά λόγω ηλικίας να παρατείται από όλα. Υπήρχαν κάποια προβλήματα από πάντα τα οποία δεν λύθηκαν εγκαίρως.
Αντε πάλι με τις ηλικίες! Ζήστε όπως γουστάρετε και μην το σκέφτεστε τόσο. Κάποιους δεν μας νοιάζει τι λένε οι γύρω μας το αναπόφευκτο αντιθέτως έχουμε συμβιβαστεί πλήρως με αυτό χωρίς κλάψεις και δράματα.Καλά κάνεις και έχεις θετικές σκέψεις. Η μιζέρια είναι απωθητική , η ηλικία όχι πάντα. Εξάλλου δεν έχουν όλοι τα ίδια γούστα.
Scroll to top icon