ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.11.2019 | 21:56

Τα τρία γουρουνάκια

Είμαι με την κοπέλα μου πέντε μηνες. Είναι στην Θεσσαλονίκη για εραμους μαζί με την κολλητή της και κατάγονται από την Νορβηγία. Μου αρέσει πολύ και είμαστε καλά μαζι.. σε δύο μήνες φεύγει πίσω στη χώρα της και δεν ξέρω τι θα γίνει με εμάς...Η κολλητή της ειναι όλο βλέμματα κλπ μέχρι που άρχισε να μου στέλνει μηνύματα. Εγώ δεν απαντούσα εννοείται αλλά γενικά με έχει ψήσει κάπως η κατάσταση. Η κοπέλα μου είδε κάτι μηνύματα στο κινητό που μου είχε στείλει η άλλη και μου πρότεινε να κάνουμε κάτι όλοι μαζί.Με δουλεύουν και είναι καμία παγίδα η να δεχτώ; Να πω ότι οι κοπέλες αυτές είναι από τη Νορβηγία και γενικά εκεί πιο ανοιχτομυαλοι οι άνθρωποι και συνέχεια λένε για πολυγαμικες σχέσεις. Εγώ να πω ότι έχω τρελαθεί λίγο.
4
 
 
 
 
σχόλια
Όλα καλά με την δυνητική εκπλήρωση της (υπερεκτιμημένης) φαντασίωσης, βρε μαναράκι, το χοιρινό όμως, πού κολλάει; Υ.Γ. Θέλει οργάνωση το πράγμα να ξες (όπως λέει και το σοφό ανέκδοτο), γιατί παίζει να κάθεσαι σε μια γωνιά σαν καημένο να τις παρακολουθείς, όπως την πάτησε και ο Ρος.
Εγώ στη θέση σου θα αποδεχομουν την πρόταση. Δες το πρακτικά. Η κοπέλα ούτως ή άλλως θα φύγει και η σχέση σας θα τελειώσει. Οπότε άρπαξε την ευκαιρία για τρίο, γιατί αντε μετά να την ξαναβρείς!Στη χειρότερη. θα τελειώσει μια σχέση που έτσι και αλλιώς έχει ημερομηνία λήξης. Στην καλύτερη, θα χορτάσεις τρίο τους δύο μήνες που απέμειναν και θα σου έχει μείνει μια πολύ ωραία σεξουαλικη εμπειρία.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon