ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.11.2019 | 10:40

Σχέσεις σήμερα.

Η εξομολόγηση είναι καθαρά απαισιόδοξη. Βλέπω τις σχέσεις τις δικές μου, των φίλων μου, των γνωστών μου. Απογοήτευση ρε παιδιά. Κέρατο, κοροϊδία, διαζύγια, σχεσεις-συμβασεις, ψυχολογικά, βία. Ένα ζευγάρι έβλεπα μόνο καλά και χθες με πήρε τηλέφωνο ο τύπος να μου πει ότι την κερατωσε με την πρώην του και δεν την αγάπησε ποτέ. Ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Πόση κοροϊδία πια. Διαβάζω εδώ μέσα τις εξομολογήσεις και επικρατεί ο ίδιος χαμός. Έχει αρχίσει να μου προκαλεί αηδία το θέμα σχέση.
18
 
 
 
 
σχόλια
Εγώ αναρωτιέμαι. Ποιός άνθρωπος κερατώνει και ενημερώνει κάποιον για το τι έκανε και ότι δεν αγάπησε ποτέ την σύντροφό του; Και αν υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι, σε ποιόν επιλέγουν να το πούνε; Μου προκαλούνε ανησυχία τέτοιες Εξομολογήσεις, και περισσότερο ακόμη τα πολλά "ταυτίζομαι". Να το πάρω σιγά σιγά απόφαση ότι μόνο εγώ γνωρίζω ευτυχισμένα ζευγάρια; Μήπως είναι και άλλοι εκτός από εμένα αλλά δεν θέλουν να τα βλέπουν για τους δικούς τους λόγους;;Ακούω γνώμες.
Είναι όντως ευτυχισμένα η' φαίνονται ευτυχισμένα όπως στην εξομολογηση; Επίσης ο λόγος που ενημερώνουν για τις πράξεις τους είναι γιατί νιώθουν τύψεις και ψάχνουν κάποιον να τους πει, οκ το έκανες δεν είσαι κακός άνθρωπος, ήταν η κακια στιγμή και άλλες τέτοιες μπούρδες.
Σοβαρά τώρα ρωτάς;Περίεργο τρόπο βρήκε ο Φίλος αν ήθελε να ακούσει τις μπούρδες που λες. Θέλω να πω, δεν βοηθάει το ότι είπε πως δεν αγάπησε ποτέ την σύντροφό του. Εσένα σου έχει συμβεί κάτι ανάλογο;"Ντριν ντριν ντριν.. Έλα ρε εγώ είμαι. Κεράτωσα την δικιά μου (που δεν αγάπησα ποτέ) με την πρώην". Εν τω μεταξύ εσύ δεν έχεις ιδέα και τους έχεις για ερωτευμένους. Σου έχει συμβεί;
Ρωτάω σοβαρότατα γιατί το τι κάνει ο καθένας δεν μπορείς να το ξέρεις. Ναι μου έχει τύχει. Την προηγούμενη εβδομάδα επικοινώνησε φίλη μου να μου πει οτι κερατωσε και σκεφτόταν πως να το διαχειριστει. 4 Χρόνια μαζί και ερωτευμένη μαζί του. Χωρίσαμε και εννοείται δεν του είπε καν την αλήθεια. Αρχές φθινοπώρου ένας φίλος μου χώρισε γιατί τον έπιασε η τότε κοπέλα του στο κρεβάτι με άλλη. 2 βδομάδες πριν μας έλεγε ότι θα της κάνει πρόταση γάμου. Οπότε ναι επικοινωνούν και υπάρχει πολύ σκατιλα εκεί έξω.
Κοίτα, όταν γνωρίζω ζευγάρια που είναι πάνω από 2 δεκετίες μαζί ειναι δεμένα και περιμένουν κάθε φορά πως και τι το Σαββατοκύριακο για να κάνουν πράγματα μαζί ή ταξιδεύουν κάθε λίγο και λιγάκι θα έλεγα με μεγάλη σιγουριά ότι είναι μια χαρά οι άνθρωποι. Ή όταν γιορτάζουν επέτειο ηλικιωμένα ζευγάρια που είναι 50 χρόνια μαζί και κρατάνε χεράκι νομίζω μπορούμε να τους πιστέψουμε ότι δεν παίζουν θέατρο με το ένα πόδι στον τάφο.
Ευχαριστώ για την απάντηση. Πάντως ξέρω κόσμο και κοσμάκη ποτέ δεν μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Να διαλυθούνε γάμοι ναι, φυσικά. Αλλά να μου πει κάποιος τέτοια μπαρούφα ποτέ. Νομίζω είμαι πολύ έξυπνη γι' αυτό λένε αλλού τις χαζομάρες.
Κοίτα να δεις, τέτοια μυστικά τα λες εκεί που ξέρεις ότι θα σε παρηγορήσουν και όχι όταν ξέρεις ότι θα φας κράξιμο. Ανεξαρτήτου εμπιστοσύνης.
Και δεν νομίζω ότι είναι τυχαίο που επιλέγουν να τα πούνε σε κάποιον μικρότερό τους. Λογικά σκέφτονται ότι θα το αντιμετωπίσεις πιο χαλαρά.
Scroll to top icon