ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.11.2019 | 11:30

Κοινοί γνωστοί.

Δηλαδή για να καταλάβω, οι περισσότεροι εκεί έξω κάνετε σχέσεις με ανθρώπους που γνωρίσατε μέσω κοινών γνωστών κ φίλων ; Οκ, κ όταν χωρίζετε τι συμβαίνει, μοιράζετε τους φίλους σαν περιουσιακά στοιχεία ή συνεχίζετε κανονικά τύπου είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα και μαθαίνει ο ένας τα προσωπικά του άλλου κάθε ώρα κ στιγμή ;
9
 
 
 
 
σχόλια
Κοίτα, αυτοί που ήταν φίλοι σου απο πριν,δηλαδή ήταν δικοί σου μόνο φίλοι, κανονικά πρέπει να έρθουν με το μέρος σου.Στους κοινούς φίλους που κάνατε όσο είσασταν μαζί, αυτό έγκειται στην ιδιοσυγκρασία των φίλων αυτών. Το σωστό είναι να κρατάνε όλοι με όλους ίσες αποστάσεις.
Βράσε όρυζα είναι όλο αυτό. Αλλά από την άλλη, σε περίπτωση ατόμων εκτός παρέας, σκέψου να έχει ο άλλος την παρέα του και για να κάνει σχέση μαζί σου να πρέπει να σε ''εγκρίνουν'' άμεσα ή έμμεσα όλα τα μέλη της ''παρέας''.Κάθε κατάσταση εν ολίγοις έχει τα συν και τα πλην.
"Δηλαδή για να καταλάβω, οι περισσότεροι εκεί έξω κάνετε σχέσεις με ανθρώπους που γνωρίσατε μέσω κοινών γνωστών κ φίλων ; " Υπονοείς προξενιό μέσω φίλων;Οι γνωριμίες γίνονται σε κοινές δραστηριότητες,hobby.Συνήθως, γνωρίζω το αγόρι μου στην παρέα μου.Έχει συμβεί να χωρίσω και να προσπαθώ να κρατήσω τα προσχήματα.Δεν λειτούργησε και συναντούσα ξεχωριστά τους φίλους μου.Μετά βρήκε κοπέλα και απομακρύνθηκε.
Άστα να πάνε... Μετά γίνετε ένας χαμός. Για αυτό, αν και είναι εύκολο να κάνεις με αυτό τον τρόπο σχέση, μετά καταστρέφεις φιλίες σε περίπτωση που χωρίσετε. Συνήθως απομακρύνεται αυτός που έκανε την μαλακια.
Scroll to top icon