ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.11.2019 | 14:20

Αθλια συμπεριφορά

Σας παρακαλώ θερμα και θα εκτιμήσω ,το κόπο να μου απαντήσετε."Τι σημαίνει,μου φερθηκες αθλια"Τι κακό μπορει να κάνει καποιος η καποια ,σε μία σχέση η σε ενα γάμο?Οταν μάλιστα, ΥΠΗΡΞΕ αγάπη.Τόσο κακό ,που η τιμωρία και η απαξίωση να είναι τόσο απάνθρωπη.Αν εμπιστευτειται ενα οποιοδήποτε mail,θα σας ευχαριστήσω,για την αποψη σας.
2
 
 
 
 
σχόλια
«μου φερθηκες αθλια» μπορεί να σημαίνει 100 πράγματα.Εκτός από τα προφανή κερατώματα, προδοσίες και πάσης φύσεως συναισθηματικές απάτες, μπορεί να σημαίνει και ότι απλά δεν έδειξες πόσο μεγάλη αγάπη είχες για το πρόσωπο που σ’ ενδιαφέρει. Ή ότι υποτίμησες μια ανάγκη του άλλου που ήταν πολύ βαθιά και υπολόγιζε στην υποστήριξή σου.Υποθέτω ότι για να δείχνεις τέτοια απορία, δεν μιλάς για τα προφανή.Δυστυχώς, ο αποδέκτης του φερσίματος κρίνει και αποφασίζει βάσει του συναισθήματος και του ψυχισμού του.Δεν υπάρχει επίσημη λίστα με «άθλιες» συμπεριφορές.Αν σ’ ενδιαφέρει πραγματικά, προσπάθησε να μάθεις από τον ίδιο.
Scroll to top icon