ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.11.2019 | 12:23

Οικογενειακες Ιστοριες

Οταν η γιαγια σου πεθαινει και η θεια σου μετα την κηδεια παει στο σπιτι της και σουφρωνει τα χρυσαφικα της....
15
 
 
 
 
σχόλια
Σε καταλαβαίνω. Ο παππούς μου πριν πεθάνει είχε φυλάξει κάποια χρήματα για τα έξοδα της κηδείας του. Όταν πέθανε τα χρήματα είχαν ήδη εξαφανιστεί και δεν γνωρίζω ποιος τα πήρε για προσωπική του χρήση.
Μπορεί και η μαμά της εξομολογουμενης να είναι κόρη της. Δεν το ξέρουμε. Όπως και να έχει, το ότι η άλλη πήγε αμέσως μετά την κηδεία και τα πήρε είναι αν μη τι άλλο άκομψο.
Καλά, στην πραγματικότητα μια χαρά δικαίωμα τους δίνει το γεγονός ότι είναι κόρες της να πάρουν μερίδιο από τα χρυσά. Μη λέμε και ότι θέλουμε. Και τα κοσμήματα μέρος της κληρονομιάς είναι.Το να σκέφτεται ένας άνθρωπος, λίγο αφότου έθαψε τον άνθρωπο που τον γέννησε, να πάει να πάρει τα κοσμήματα για εμένα δείχνει σκατανθρωπια!
Άλλο λέω Αριαδνημ.Ο,τι και να έχει παιχτεί, το γεγονός ότι το εγγόνι ασχολείται με τέτοια και το ανεβάζει εξ, αποκαλύπτει πολλά και για το δικό του ποιον.Αν παρατηρησες, ούτε συλλυπητήρια δεν του είπαμε. Τόσο αχώνευτο.Σορυ εξ. Τα 'θελες.
Scroll to top icon