ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.11.2019 | 09:57

.........

Να πω κάτι. Γιατί μερικοί πρέπει να έχουν λόγο για όλα και να τον λένε. Σας περιγράφω σκηνικό. Γνώρισα ενα παιδί. Στην αρχή μου φαινοταν νορμάλ αλλά αποδείχθηκε μάπα το καρπούζι. Το τελειωσα γρηγορα και με συνοπτικες διαδικασιες. Σε οτι φίλες μου το είπα ένιωσα πολύ άσχημα. Με κατεκριναν για το γούστο μου, σαν να με κοροΐδευαν για το που έμπλεξα. Και με εκαναν να αισθανθω πολυ άσχημα. Οκ μετά φταίω εγω να μην τους πω ποτε τιποτα για τα γκομενικα μου?
3
 
 
 
 
σχόλια
Τα καρπούζια πρώτα τ’ ανοίγουν και μετά κρίνουν αν είναι καλά ή μάπα.Εσύ τον τύπο τον άνοιξες να δεις καλά μέσα του τι γίνεται; Ή έμεινες στη φλούδα;Οι φίλες σου έχουν δίκιο γιατί κι αυτές με τις φλούδες ασχολούνται.Αλλιώς δε θα ήσασταν φίλες.
Οι φίλες σου έκαναν τις έξυπνες εκ του ασφαλούς.Το θέμα είναι ότι εσύ αντιλήφθηκες γρήγορα την κατάσταση με τον τύπο,και δεν έμπλεξες.Αυτό να κρατήσεις,κι άσε τις να λένε.
Scroll to top icon