ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.11.2019 | 22:53

μετα απο1,5 χρονο

μπορώ να πω ότι σε ξεπέρασα εντελώς. Τώρα μπορώ να πω ότι ξανα πατάω στα πόδια μου τώρα πια θυμάμαι χωρίς να πονάω νιώθω και πάλι δυνατή και όπως λέει και ένα τραγούδι της Γιώτας Νεγκα ένας έρωτας φθηνός Ήρθες στη ζωή μου και τη διέλυσες.Μ' έστειλες μακριά μα δε με γκρέμισεςΠήρες ό, τι ήθελες και έφυγες.Ξέφυγες σαν έρωτας φτηνός.Είσαι απ' τους άντρες( αν μπορεί κάποιος να σε χαρακτηρίσει έτσι) που δε σέβονταιΤην ψυχή του άλλου και τη γεύονται.Σαν ένα διαμάντι που ονειρεύονται.Δε σε νοιάζει ο πόνος κανενός.
12
 
 
 
 
σχόλια
Εφόσον έχει τα βιολογικά χαρακτηριστικά του αρσενικού φύλου, τότε ναι, μπορεί να χαρακτηριστεί άνδρας. Δεν είναι κάποιο αξίωμα το "άνδρας". Μια λέξη που δηλώνει απλώς το φύλο ενός ανθρώπου είναι και η οποία, κακώς, έχει συνδεθεί με ορισμένες, θετικές κατά κανόνα ιδιότητες.
Προτιμώ την εκτέλεση του Κοτσιρα μεταξύ μας, μ' αρέσει που το λέει πιο αποστασιοποιημενα φαινομενικά γιατί έτσι δίνει μεγαλύτερο βάθος στον πόνο. Ενω με την Νεγκα νιώθω ότι μεν κλαίω αλλά και κλαίγομαι. Εννοώ ότι το κομμάτι έχει μια ειρωνεία και μια απαξίωση για να κρύψει τον πραγματικό πόνο και την πραγματική πληγή, όπως το πληγωμένο ζώο που προσποιείται τον επιθετικό για να απομακρύνει όσους βρίσκει επικίνδυνο.(ελπίζω να μην είμαι εκτός θέματος, πολύ)
Συγγνώμη, αλλά που ξέρεις πώς μπορεί να έχει νιώσει καποιος, με ποιον τρόπο και κάτω από ποιες συνθήκες; Και το "μικρό πλάσμα" , δεν το καταλαβαίνω. Αν εννοείς ηλικιακά, μεγαλύτερη ηλικία δεν σημαίνει και μεγαλύτερα σε βάθος συναισθήματα. Κι αυτά τα "κάποια ψιλοαπωθημενα" και "μέχρι εκεί" , δεν ακούγονται ωραία. Είναι σαν να μειώνεις την αξία των συναισθηματων του άλλου. Αυτά.
Ευχαριστώ καραμελ και συμφωνώ με αυτό που έγραψες απλά ο συγκεκριμένος σχολιαστής δε νομίζω να είχε σκοπό να μειώσει τον πόνο των άλλων, απλά ίσως όταν νιώθεις βουτηγμένος σε αυτόν και κάπως θολώνει την κρίση ο πόνος και δεν το λέω ειρωνικά.
Scroll to top icon