ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.11.2019 | 18:07

Τι συμβαίνει εδώ

Μου ζήτησε να κοιμηθώ ένα βράδυ σπιτι του και μου κάνει εντύπωση γιατί μου είπε δεν θέλει σχέση αλλά θέλει κάτι ποιο χαλαρό ... Περίεργος ..
14
 
 
 
 
σχόλια
https://m.youtube.com/watch?v=uenrAQ7erhsΑπόψε αν θες να μείνειςΝαι, μα σταμάτα τη γκρίνια σουΝα σηκωθείς να φύγεις, δεν κάνω πια τα χατίρια σουΠοτέ δε σου `πα ψέματαΌλα όσα κάνεις μη σε νοιάζει τα έμαθαΑφού είσαι απλά μωράκι μου, το γκομενάκι μου..
Ναι θα έλεγα όχι γιατί δεν μου αρέσουν τα iphone. Βασικά θα ζητούσα αλλαγή. Θα ήθελα ένα Samsung galaxy note με την πέννα . Το τελευταίο μοντέλο φυσικά ε! Δεν συμβιβάζομαι με κάτι λιγότερο. Για να μπορέσω να οργανώσω το τηλέφωνο της κόρης μου κατέληξα στο Πλαίσιο γιατί δεν με περίμενε, το λογισμικό ήταν δύσκολο για 'κείνη και τα είχε μπουρδουκλώσει. Ε! Όχι και να μου βγει η ψυχή! Για να δώσω μια εντολή στο iphone ζητάει μέχρι και να του ψήσεις καφέ. Έλεος. Αν και το Samsung galaxy κι αυτό στραβώνει με τις εντολές έχει και κάτι παραπανήσιες εφαρμογές, τα emoji και το keyboard δεν με ενθουσιάζουν. Αλλά ας πούμε πως με έχει κατακτήσει ως γκατζετ.
Scroll to top icon