ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.11.2019 | 13:32

Κουράστηκα...

να με θεωρούν όλοι σαν μια απλή κοπέλα, χωρίς κάτι το ιδιαίτερο στην εμφάνισή μου. Είμαι 30+ και δεν με θεωρείς κοπελίτσα, ηλικιακά τουλάχιστον. Επειδή δεν έχω τα πλούσια κυματιστά μαλλιά μέχρι την μέση ή επειδή δεν κυκλοφορώ όλες τις ώρες και καθημερινά με 10ποντα ή επειδή δεν βάφομαι σαν τηλεπερσόνα(βασικά δεν ξέρω να βάφομαι έτσι αλλά και πάλι έχω περίεργο δέρμα με λιπαρότητα και ξηροδερμία και έτσι δεν μου κάθεται σωστά το μέικ απ χωρίς να φαίνεται κακοβαλμένος στόκος). Ακόμα και έτσι όμως, τι; Δεν αξίζω σαν κοπέλα; Δεν είμαι βρώμικη, κάποιες μέρες μπορεί να είμαι με φλατ παπούτσι και τζινάκι και ένα απλό κραγιόν, αλλά τι; Γιατί να περάσουν δίπλα μου 20 άνδρες και να γυρίσουν να με κοιτάξουν οι 2-3; Αν ήμουν μια αψεγάδιαστη εικόνα μια γυναικάρας με τέλειο μακιγιάζ, μαλλί, ντύσιμο τότε θα γύρναγαν και οι υπόλοιποι 17 να με κοιτάξουν;Μην μου πείτε εξυπνάδες τύπου ''σε κοιτάνε οι σωστοί άνδρες''... Το εντυπωσιακό και το φανταχτερό τραβάει το βλέμμα, οπότε τι πρέπει να κάνω για να μην με θεωρούν αόρατη και απλή;Δηλαδή για να δω και εγω άσπρη μέρα στα ερωτικά μου, θα πρέπει να γίνω κάποια άλλη για να με προσέξουν; Ανακαίνιση εμφάνισης ολοκληρωτική; Και δεν εννοώ άνδρες μοντέλα αλλά όλοι όλοι ΜΑ ΟΛΟΙ οι άνδρες προσέχουν και θέλουν δίπλα τους μια τέτοια κοπέλα..*Το πρώτο πράγμα που τραβάει κάποιον είναι η εμφάνιση, οπότε μην μου πείτε για θέμα χαρακτήρα και προσωπικότητας.
18
 
 
 
 
σχόλια
Ρε κορίτσι μου εμείς οι γυναίκες Πρέπει να περιποιουμαστε λίγο παραπάνω το πρόσωπο μας να λάμπει ας είσαι όμορφη η άσχημη με σπυριά η χωρίς δεν έχει σημασία.. Σημασία έχει να περιποιηθεις τον εαυτό σου ρε γλυκιά μου βάλε ένα απλό τζινακι μια μπλουζιτσα βαψου ελάχιστα όχι εκατό κιλά και αν δεν ξέρεις από βάψιμο μπες στο γιουτιουμπ και βάλε διαφορά υπάρχουν πολλές κοπελίτσες που σου δείχνουν βήμα βήμα πως να το κάνεις και εσύ κάνεις δεν γεννήθηκε για να ξέρει τα πάντα.. Και όσο για την ξηροδερμια σου υπάρχουν κρέμες ενυδάτωσης, απαραίτητες και ειδικά για ξηρό δέρμα επίσης για την λιπαρότητα σου μάσκες που της αφήνεις για λίγα λεπτά και της ξεβγαζεις με νεράκι. Στα φαρμακεια της γειτονιάς σου, κάνε κάτι για να αισθάνεσαι εσύ καλά και κοίτα να δεις μετά τι λείο και απαλό σαν κ*λαρακι μωρού θα ειναθ το πρόσωπο σου θα με θυμηθείς
Ερώτηση: εγώ πρέπει ως άνδρας ντε και καλά να τραβάω τα γυναικεία βλέματα; Όχι. Άρα γιατί πρέπει να συμβαίνει σε σένα; Και συγνώμη κιόλας αλλά το σχόλιο σου μας θίγει λέγοντας εμμέσως πλην σαφώς ότι το μόνο που κοιτάμε σε μια γυναίκα είναι το μακιγιαζ και τα τακούνια. Ασχολίαστο.
Δεν γεννήθηκαν όλες Σκλεναρίκοβες. Τι να κάνουμε. Αν έχεις τόσο κόμπλεξ, πάνε κάνε πλαστικές. Αν είσαι άσχημη, δεν έχεις να χάσεις και τίποτα.
Άν είναι δυνατόν στα 30+ να έχεις τέτοιους προβληματισμούς.Σε όποιους αρέσεις,για τους άλλους δεν θα μπορέσεις.Άν θές ν'αλλάξεις κάντο,αλλά εσύ δεν λές ότι θα είσαι κάτι ψεύτικο;Διάλεξε και πάρε.
Και όλες αυτές που στοκαρονται σαν μασκέ πάρτυ κάθε μέρα δεν ξυπνάνε το πρωί σαν ανάποδο γαμωτο και τρομάζεις να τις αναγνωρίσεις ; Συνελθετε πια επιφανειακά ανθρωπακια. Βαλε το κραγιονακι σου και ας σε κοιτάξουν και 2-3. Μου θες και είκοσι να σε κοιτάνε.. μέσα σου κοίτα να γίνεις καλά πρωτα και δε θα μείνουν μόνο στο κοίταγμα . Έχετε πάθει λύσσα με αυτά που βλέπετε στις οθόνες και θέλετε να γίνετε όλες ίδιες. Πφφφ... Βαρεμάρα...
Ας βάλουν όσο θέλουν αφού πρώτα λύσουν τα ψυχολογικά τους. Αν είναι να κάνουμε θεό το μακιγιάζ καλύτερα να πέσει ένας κομήτης να μας διαλύσει σήμερα. Είναι τόσο ματαιόδοξο και ευτελες. Ξαναδιάβασε την εξομολόγηση αν δεν καταλαβαίνεις .
Κοιτα να δεις, βαρύ μακιγιάζ μπορεί να φοράει ένα άτομο με έντονη ακμή, ένα άλλο λόγω επαγγέλματος (όπου έχει δυνατά φώτα) και όχι μόνο και για χίλιους δύο λόγους. Μακιγιαζ μπορεί να φοράει και μια γυναίκα 80 χρονων ή ένας άντρας το ίδιο. Κάνω αυτή την διευκρίνηση γιατί διακρίνω μια πολύ στενή αντίληψη πάνω στο θέμα μακιγιάζ και γυναίκες. :) Τέλος, άλλο ρώτησα, άλλο σχολίασες.
Ο καθένας ας κάνει ό,τι θέλει στο πρόσωπο του. Η δική μου εντελώς δική μου άποψη η οποία μπορεί και να μη σε αφορά είναι ότι όλα αυτά σκοπό έχουν το κέρδος των εταιριών και την επικράτηση του καπιταλισμου. Για μένα όλες οι γυναίκες και οι άντρες είναι όμορφοι όπως ειναι, χωρίς περιτεχνιες και ζωγραφικές. Επίσης αν δω άνθρωπο με ακμή και μεικαπ θα αηδιασω. Αν τον δω μόνο με ακμή θα μου περάσει απαρατηρητο. Τέλος σχολίασα το ότι δεν την κοιτάνε 20 άντρες αλλά 2 κι είναι να πέσει να πεθάνει. Κι όλο αυτό το ρίχνει στο μακιγιάζ. Αν δεν είναι αυτό θλιβερό τότε τι είναι ;;;
Μπορει να εισαι ασχημη.... δεν ειναι κακο. απλα αυτο που λες ειναι χαζομαρα.... και αφου ξερεις τι φταιει , τι κανεις για να το αλλαξεις;;; δοκιμασε να γινεις αυτο που μισεις για μια εβδομαδα και θα δεις πως παλι τα ιδια θα ειναι.... πρεπει να εισαι χαλαρη να εισαι ανοιχτη σε κουβεντες και να εχεις ορεξη.... η ομορφια ειναι η ΑΥΡΑ που βγαζει καποιος
Μάλλον θα γίνω αιχμηρή : ο τρόπος σκέψης σου μπάζει και πολύ μάλιστα. Ούτε που κατάλαβα τι θες για να είμαι ειλικρινής : να σε κοιτάνε όλοι οι άντρες; Δεν σε κοιτάνε αυτοί που θες; Δεν σε προσεγγίζουν; Εσύ προσεγγίζεις; Θες να αλλάξεις το στυλ σου; Θες να θεωρούνται τα κορίτσια με τζιν γυναικαρες; (ότι με απλό τζινακι και μπλούζα δεν σε κοιτάει κάνεις, ασχολίαστο) Δεν ξέρω τι θες και δεν ξέρω τι θες να ακούσεις.Έχεις κλείσει τα τριάντα και για μένα είσαι αρκετά μεγάλη και θα οφειλες να ξέρεις καλύτερα τι σου γίνεται και όχι να παραπονιέσαι σαν μικρό παιδί γιατί ο κόσμος δεν κάνει αυτό που ΘΕΛΕΙΣ, ΑΦΟΎ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ. Δε μας τα λες καλά.Υ. Γ. Η εμφάνιση δεν είναι μόνο το ντύσιμο πάντως, ούτε καν τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας. Είναι κι ο τρόπος που κινούμαστε στον χώρο, αυτό που αποπνέουμε, οι εκφράσεις μας και πολλά άλλα τα οποία δίνουν και μια αίσθηση για το τι προσωπικότητα μπορεί να διαθέσει ο άλλος. Υ. Γ. 1 Έχω λιπαρό δέρμα με τάση ξηροδερμιας και με ταλαιπωρεί κι εμένα. Βρες γι αρχή τις ιδανικές κρέμες που να ρυθμίζουν την λιπαρότητα κι όχι να την εξαλείφουν, ενώ παράλληλα ενυδατώνεσαι. Ούτε χρειάζεσαι να βάλεις παντού στην τελική ή μεγάλη ποσότητα, ούτε το πιο ματ.
Νομίζω πως γι'αυτον τον τύπο επιδερμίδας , το ιδανικό είναι ένα πολύ καλό καθαριστικό προσώπου που παίρνει την λιπαρότητα, και μετά από πάνω μια καλή ενυδατικη κρέμα, αλλά όχι παχύρρευστη. Επίσης βοηθάει, μια δυο ώρες πριν το μακιγιάζ μια λεπτή στρώση ενυδατικης. Αλλά όχι κατευθείαν μετά την ενυδατικη μεικ απ, γιατί το δέρμα γίνεται ακόμα πιο ξηρό και λιπαρό ταυτόχρονα. Και φυσικά μια διάφανη πούδρα στο τέλος.
Scroll to top icon