ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.12.2019 | 15:21

Απιστία;

Λοιπόν να τα πάρω από την αρχή. Ειχα σχέση για 6 μήνες και τέλος πάντων πριν αρκετό διάστημα χωρισα. Οσο ειχα σχέση υπήρχε ένας άνθρωπος από το φιλικό μου περιβάλλον ο οποίος μου έλεγε ότι ενδιαφερεται για εμενα και ότι θέλει κάτι σοβαρό μαζί μου,εγω του εξηγούσα πως ειχα σχέση και πως από πλευρα μου δεν μπορεί να γίνει κάτι,εκείνος ειπε ότι θα περιμένει να χωρίσω. Όντως το έκανε και όταν χωρισα κάποιους μήνες μετά αποφασισα να ξεκινήσω κάτι γιατί με είχε στηρίξει και πολυ και δεν είχε σταματήσει να μου δείχνει το ενδιαφέρον που Είχε εξ αρχης. Τέλος πάντων μη τα πολυλογώ βγαίναμε για κάποιους μήνες και είχαμε πει πως απλά κάνουμε κάτι χωρίς δεσμεύσεις κλπ,χωρίς αυτό να σημαίνει πως μπορεί ούτε μπορω να βγαίνουμε και με άλλους ανθρώπους,η να μιλάμε με άλλους,από τη στιγμή που κάνουμε κάτι είμαστε μεταξύ μας χωρίς τρίτους. Αμ δε. 1 βδομάδα πριν γνώρισε μια κοπέλα από την σχολή του με την οποία βγηκε μόνο για να μιλήσει και τελικα σήμερα μου παραδέχτηκε πως έκαναν και κάτι. Αρα στην ουσία απιστία πιάνεται σωστα; Εγω τώρα τι να κανω για να καταλάβει πως αυτό που έκανε ηταν λαθος από τη στιγμή που του ειχα πει 2-3 πράγματα και δεν τα σεβάστηκε; Γενικά να συνεχίσω να ασχολουμαι ή η σιωπή και η απομάκρυνση είναι το καλύτερο που μπορω να κανω;
13
 
 
 
 
σχόλια
Από τις πράξεις φαίνεται το ποιόν του καθενός. Πολύ ψέμα υπάρχει γενικά στις ανθρώπινες σχέσεις. Άλλα λένε, άλλα κάνουν και άλλα εννοούν οι περισσότεροι. Προσωπικά δεν εμπιστεύομαι εύκολα κανέναν...
Μπούρδες τι χωρίς δεσμεύσεις και κουραφέξαλα;; άρα είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει μην παραπονιέσαι αφού το έχετε ξεκαθαρίσει... Δεν θα είναι μόνο μαζί σου κάνε και εσύ το ίδιο. Αφού δεν θες δεσμεύσεις και θες μόνο να περνά καλά.. Και όχι δεν πιάνετε σαν απιστία αφού δεν έχετε σοβαρή σχέση. Είναι ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΚΆΝΕΙ ΟΤΙ ΘΈΛΕΙ
βγαίναμε για κάποιους μήνες και είχαμε πει πως απλά κάνουμε κάτι χωρίς δεσμεύσεις κλπ,χωρίς αυτό να σημαίνει πως μπορεί ούτε μπορω να βγαίνουμε και με άλλους ανθρώπους Πηγή: www.lifo.grΑυτό το χωρίς δεσμεύσεις, αλλά απαγορεύεται να βγείτε με άλλους δεν το πολυέπιασα, αλλά οκ.
Δεν το εννοoυσα έτσι, εννοώ ότι ως όρος της συμφωνίας στο μυαλό του αγοριού ήταν "δεν θα μιλάς με άλλους και δεν θα βγαίνεις με άλλους" επειδή αυτό τον απασχολούσε, η άλλη πλευρά να μην παρεκτραπεί.Τον εαυτό του τον έβγαλε απ'έξω τελικώς, επί του πρακτέου. Όσο δεν τον είχε βγάλει, δεν υπήρχε θέμα. Και το ίδιο ισχύει για κείνην, αν γινόταν πράξη -ή αν έγινε- τότε θα μας απασχολούσε.
Νάτο πάλι το «απλά κάνουμε κάτι χωρίς δεσμεύσεις»…Και συνεχίζεις περιγράφοντας μια δέσμευση περιποιημένη.Κάποιος απ’ τους δυο σας το πήρε τοις μετρητοίς…Και έπραξε ανάλογα.
Να προσφέρω και εγώ την ανδρική οπτική στην όλη ιστορία: όταν ένας άντρας σε προσεγγίζει ενώ είσαι δεσμευμένη, ενίοτε στο μυαλό του σε έχει ως μία ''περιπέτεια'' (λόγω της δέσμευσής σου) και δε σε θέλει κατά βάθος για κάτι σοβαρό. Για μένα το πιο μεμπτό δεν είναι ότι πήγε με άλλη, αλλά το ότι ενώ χώρισες και ήσουν πλήρως διαθέσιμη, ήθελε κάτι ''χαλαρό'', διότι εξαρχής στο μυαλό του με κάτι χαλαρό σε έχει συνδεδεμένη.
Βιάστηκε να πει ότι θέλει σοβαρα πράγματα ενώ σκέφτεται όπως η πλειονότητα. Τουλάχιστον στο τέλος το παραδέχθηκε και δεν κρύφτηκε παραπάνω. Αυτο θα ήταν μεγαλϋτερη ασέβεια.
Μπλοκ από παντού. Άμεσα.Ήθελε κάτι σοβαρό, περίμενε για το σοβαρό, σε στήριξε (πώς δηλαδή; γλιστρούσες σε κάποια μπανανόφλουδα;) μετά ήθελε χωρίς δεσμεύσεις αλλά να μην πηγαίνετε με άλλους, αλλά τελικά αυτό ίσχυε μόνο για σένα!!! Πολύ πρωτότυπο, πουθενά δεν το έχουνε ξανακούσει....Κι είστε και φοιτητές, δηλαδή "η ελπίδα του αύριο". Απελπισία.
Scroll to top icon