ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.12.2019 | 01:02

Σχέσεις

Και εκεί που χωρίζεις μετά από 2 χρόνια που πέρασες μια κόλαση, με μια γυναίκα που το μόνο που την ένοιαζε τελικά ήταν ο εαυτός της πέφτεις σε μια ακόμα χειρότερη. Πόσο δύσκολο είναι τελικά να βρεις έναν άνθρωπο που να μπορείς να νιώσεις ότι πραγματικά νοιάζεται και για εσένα? Τι έχετε πάθει κάποιες και νομίζετε ότι μια σχέση έχει να κάνει με ανταγωνισμό κυριαρχίας?
7
 
 
 
 
σχόλια
Ηθελα απλα να θιξω 1)το θεμα "φταινε οι αλλοι" κ 2) το ιδιο μοτίβο που "συμβαινει" στις ζωές κπ ανθρωπων, οτι κανουν σχεσεις με ατομα που τους φαιρονται ασχημα χωρις οι ιδιοι να φταινε ενω στην ουσια φταινε οι ιδιοι προβάλλοντας δικες τους κακές συμπεριφορές πανω στο σύντροφο τους. Το "μάντεψε" σαφώς κ δεν ηταν κυριολεκτικό κ το ξερεις. Κ τεσπα εκθετω κατι απο τη δική μου σκοπια, οπως εγω το βιωσα κ εχοντας ξεκαθαρίσει οτι δεν υπονοω κτ για τον εξ. Φιλια!
Scroll to top icon