ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.12.2019 | 11:44

Τι περίεργο πράγμα η ζωή.

Πριν 2 χρόνια είχα έναν αδιανόητα δύσκολο για μένα χωρισμό. Τόσο η συμπεριφορά της κοπέλας αλλά κυρίως η αδύναμη ψυχοσύνθεση μου με λύγισαν. Από τότε πέρασα 100 διαφορετικά στάδια, νιώθω πλέον χαρούμενος και αυτάρκης με τον εαυτό μου. Βλέπω καθαρά.Όταν πάτησα πάλι στα πόδια μου γνώρισα μια κοπέλα και τα πάμε πολύ καλά. Μου αρεσει παρα πολυ. Και μπαμ. Ξαναστελνει από το πουθενά η πρώην να βγούμε να μιλήσουμε.
15
 
 
 
 
σχόλια
Το ότι παραδέχτηκες ότι λύγισες λόγω της δικιας σου αδυναμιας δείχνει από μόνο του ότι έκανες δουλειά. Πάλι καλά που δεν μπήκες στο τρυπάκι να πετάξεις το μπαλάκι του πως νιώθεις στην πρώην. Έτσι δεν θα μάθαινες τίποτα.
ΜΗΝ κανεις το λαθος να γυρίσεις. Ακόμα και πιθανόν επανασυνδεση να υπάρξει δεν θα είναι όπως την φανταζεσαι κλπκλπ. Η ζωή έχει την τάση να επιστρέφει συμπεριφορές,αισθήματα κλπ. Όταν δεν ήσουν καλά εκεινη αδιαφορούσε,τώρα που είσαι καλά και είσαι κάπου αλλου εκεινη ενδιαφερεται. Δεν ερχονται ολα όπως τα θελουμε και το κέρμα καμία φορά ΓΥΡΝΑΕΙ. Μην κανεις αυτό το λαθος,το χω παθει και δεν είναι όπως τα φανταζόμαστε.
Οπως έλεγε κ η Καρι απ το SATC για τον Mr Big "Carrie might be happy, let's go and shit all over it again". Προσεχε γτ κ μονο που μπαίνεις στον κοπο να κανεις εξομολόγηση γι αυτο προσωπικα το βλεπω επίφοβο.
Είναι στην αρχή της γνωριμίας. Εγώ στη θέση του δεν θα έκαιγα τη νέα γνωριμία αν μου έκανε μια καλή αίσθηση κι ας μην ήμουν χίλια τα εκατό σίγουρη. (Ποιο καλό παιδί αυτή εκείνη η Κάρι και πήγε με τον απροσιτο που την είχε μόνιμα δεύτερη επιλογή μέχρι που ξέμεινε και την έκανε επίσημη;)
Εννοειται με την καινουρια που εχει μια ευκαιρια να πετυχει η σχεση. Με τους πρωην ξέρουμε πως πηγε. Οποτε ποιος ο λογος? Ειδικα εδω που ο εξ λεει οτι ειχε κ επωδυνο χωρισμό. (Στην Xarrie στο μεταξύ έβαζαν τους ποιο ωραιους γκόμενους.
Βάλε του Λεπα, το ξαναγύρισες ε; Η το επιστροφές, καταστροφές; Αν η κοπέλα φέρθηκε άσχημα και στείλει μάλιστα δήθεν ανέμελο μήνυμα, μάντεψε ποια ψαρεύει επιβεβαίωση από σένα (για να βοηθήσω, δεν είμαι εγώ ή η Αριάδνη)
Scroll to top icon