ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.12.2019 | 00:02

Δεν ξέρω τι πρόβλημα έχω

Καλησπέρα είμαι κοπέλα 19 χρόνων...και με προβληματίζει κάτι αρκετά θα έλεγα...Όταν γνωρίζομαι με κάποιο αγόρι τον πρώτο καιρό που βγαίνουμε όλα είναι καλά μου δίνει κανονικά σημασία,μου απαντάει αμέσως στα μηνύματα θέλει να με βλέπει κλπ. Όταν όμως περνάει ο καιρός και είμαστε σε σχέση όλα αυτά αλλάζουν...Αργεί να μου απαντήσει στα μηνύματα και όταν κάνω παράπονα γι αυτό ακούω δικαιολογίες...επίσης δεν συναντιόμαστε τόσο συχνά όσο στην αρχή...εκεί που στην αρχή συναντιόμασταν κάθε μερα σχεδόν μετά αυτό γίνεται όποτε με θυμηθεί...και απλά νιώθω πως δεν είμαι προτεραιότητα και απλά με κρατάνε μόνο για το σεξουαλικο κομμάτι...δεν ξέρω ποιο είναι το θέμα μου ενώ στην αρχή όλα καλά μετά στο τέλος τα χαλάμε...έχει καμία άλλη αυτό το πρόβλημα??
3
 
 
 
 
σχόλια
Να ξέρεις ότι αυτό ισχύει στις σχέσεις, είτε μιλάμε για άντρες, είτε για γυναίκες.Απλά ο άλλος μετά από ένα διάστημα σταματάει να είναι πάνω από το κινητό του για να δει αν έστειλες.Βέβαια δεν μιλάμε για ακραίες καταστάσεις όπου ο άλλος έχει να τσεκάρει το κινητό του για ώρες, εκεί μάλλον δεν έχει καταλάβει ότι βρίσκεται σε σχέση.
Εγω λεω να σταματησουμε να κανουμε τις σχεσεις καραμελες.Η σχεση θελει θεμελια, θελει χτισιμο, θελει προσπαθεια. Αμα βιαζεσαι να κανεις σχεση απλα για να παρεις την επιβεβαιωση και να μην νιωθεις ανασφαλεια εννοειται πως θα ακολουθησουν αυτα που ανεφερες.
Έτσι γίνεται πάντα..είναι αναμενόμενο πλέον ότι στην άρχη ο άλλος πέφτει ξερός από "έρωτα" επειδή είσαι κάτι το καινούργιο γι αυτόν ..παπάδες δλδ και μόλις πάει να δέσει το γλυκό το πιάνει μια ξενέρα και θέλει να στραφεί πάλι 180° στο πρωτόγνωρο!! Και θα βαρεθεί και την επομένη θα πάεί στην παρεπόμενη που θα βαρεθεί στο 2μηνο και ούτω καθεξής...
Scroll to top icon