ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.12.2019 | 15:16

ΒΟηθειαα

Είμαι πολυ καλή φοιτητητρια στη σχολη μου (ιατρικη) αλλ ολοι με θεωρουν φυτο...δεν ειμαι!!κ το ξερω! μου αρεσουν πολυ περισσοτερα πραγματα απο το διαβασμα απλως ειμαι συνεπεις στις υποχρεωσεις μου..πως να του ςαποδειξω οτι δεν ειμαι αυτο που φαινεται/αυτο που νομιζουν?
6
 
 
 
 
σχόλια
Ασ'τους να το πιστεύουν. Γιατί να μπεις στην διαδικασία να τους αποδείξεις ότι δεν είσαι.Πάντως συχνά παρατηρώ να συμβαίνει το εξής : όταν κάποιος είναι πολύ καλός φοιτητής, επειδή είναι συνεπής με τις υποχρεώσεις του, χωρίς να γίνεται φυτό, και τον κόβει και αρκετά, θα βρεθούν πολλοί να θεωρήσουν ότι είναι φυτό και διαβάζει όλη την ημέρα. Συνήθως το κάνουν, γιατί δεν μπορούν να δεχτούν ότι απλώς μπορεί να είναι λιγότερο έξυπνοι και προσπαθούν να αποδώσουν τη διαφορά στις επιδόσεις τους, στο γεγονός ότι ο άλλος διαβάζει όλη την ημέρα, ενώ αυτοί όχι. Εν ολίγοις, επειδή δεν μπορούν να παραδεχτούν ότι είναι πιο έξυπνος, λένε ότι είναι φυτό μπας και νιώσουν καλύτερα.Απλώς ήθελα να το γράψω. Δεν λέω ότι κατ'αναγκη συμβαίνει αυτό και στη δική σου περίπτωση.
Ναι, και; Πού είναι το πρόβλημα; Γιατί είναι κακό να αφοσιωθείς στις σπουδές σου;Άλλωστε γιατρός είσαι, ζωές θα κρατάς στα χέρια σου...δε γίνεται χωρίς πολύ - πάρα πολύ διάβασμα.
Scroll to top icon