ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.12.2019 | 11:21

Ποτέ επιτέλους θα το ξεπερασω

Χώρισα μετα από δυο χρονια σχεσης πολυ δυνατή αλλά δεν πήγαινε άλλο ..δεν τον ξεπερασα ποτε ..εκείνος έχει προχωρησει ειναι ηδη σε αλλη σχέση αλλά εγω δεν μπορω να το δεχτώ ..μου λείπουν οι στιγμές Μας μου λείπουν πολυ ..προσπαθώ να θυμηθω τους λόγους που δεν ήμουν χαρουμενη σε αυτή τη σχέση αλλά οι καλές στιγμές υπερτερούν..νιωθω πως δεν θα ξαναερωτευτω ποτε και πως πραγματικά ειμαι μισή χωρίς αυτον..το σκεφτομαι συνεχεια και δύσκολα ξεχνιεμαι..ειναι σαν ο εγκέφαλος μου να λειτουργεί τοσο αυτοκαταστροφικά που όταν ξεχαστω να μου λεει δν πρέπει να ξεχαστείς θα τον θυμάσαι...ήταν η πρώτη μου σοβαρη σχέση ..μιλαμε αραιά και που κι η αληθεια ειναι πως η συμπεριφορά του δν ειναι και τοσο καλή από την άποψη ότι θέλει αρκετα να μου επιδυκνυει τη νέα του θέση και να μαθαινει τα δικά μου νέα στα ερωτικά αλλά το παιζει κουλ κι άνετος πολυ κι θεωρεί πως αφού αγαπιόμαστε και χωρίσαμε χωρίς κάποιος να απατησει τον αλλον μπορούμε να είμαστε φιλοι..οι περισσότεροι μου λενε πως το κάνει για να με ελέγχει εγω πραγματικά εχω την εντύπωση πως ειναι μια χαρα..δεν θελω να με ενδιαφερει η νέα του σχέση θελω εγω να ειμαι καλα ετσι μόνη μου και να μην εξαρτώμαι από αυτον καθώς σίγουρα θα βρεθεί και κάτι άλλο..απλά ενώ ειναι ομορφη κοπέλα δν εχω ευκαιρίες δλδ ναι μεν όταν βγαινω με παρατηρούν υπάρχουν φλερτ αλλά ως εκεί γενικα δν βρισκω εύκολα καποιον ενώ εκείνος γενικα ήταν πάντα πολυ δυναμικός κι είδατε πλεον ειναι αλλου..θελω να προχωρησω ..ξερω πως αν βρω καποιον αλλον αν και δν βρισκω εύκολα όπως είπα θα ξεχαστω αλλά το θεμα δν ειναι εκεί το θεμα ειναι να το ξεπερασω μόνη μου να ειμαι καλα με εμενα να με αγαπώ εγω και να μην χρειάζομαι την δικιά του αποδοχή και αγαπη.με πληγωνει που δν ειμαι εγω πια εκείνη για αυτον ...λάθος εγωιστικό το ξερω αλλά το νιωθω δυστυχώς...επίσης με έχει πιασει μια μικρή ηττοπάθεια ανασφαλεια λεω μιρκη γτ γενικα δν το επιτρέπω επειδή γνωριζω τα πράγματα που εκανα σε αυτή τη σχέση Κι εγω κι εκείνος είχα υπερβεί τον ευατο μου αλλά βλέπω πως αυτά δεν τον έκαναν να γυρισει πισω κι ενώ δν είχε κάνει καν τα μισά..δεν το λεω με κακια αλλά με παραπονο ..είχα κάνει περισσότερα για αυτον θεωρω ήταν διατεθειμένος απλά δεν τα εκανε ..και τώρα απλά ειναι αλλου κι τα δικά μας τα ξέχασε ετσι..εγω δν μπορω δυστυχώς να ξεχάσω τα καλα και να προχωρησω
9
 
 
 
 
σχόλια
οι άνθρωποι αλλάζουν χάνονται με το καιρό δεν είναι κακό το κακό είναι ότι δεν έχεις "κόψει" τις γέφυρες με τον παρελθόν και αυτή η επαφή που έχετε σου κάνει κακό. Επίσης δεν πιστεύω ότι δεν έχεις ξεπεράσει το συγκεκριμένο άνθρωπο άπλα αναμασάς το παρελθόν συνεχώς και έχεις εγκλωβιστεί σε αυτό.....
Το μυαλο εχει την τάση οσο περναει ο καιρος να ξεχνάει τα κακα κ να κραταει τα καλα. Κ αυτα ειναι τελικα που σκεφτόμαστε, αγνοώντας τελικα τα κακα. Παρε αυτο σαν βαση. Απο κει κ επειτα προσωπικα δε βλεπω κανενα λογο να υπαρχει "φιλια" (σκόπιμα τα εισαγωγικά) αναμεσα σε δυο πρωην. Τα αποτελεσματα άλλωστε τα βλεπεις. Κάθεσαι κ σκας που περναει καλα ενω κανονικα ο καθένας θα πρεπε απλα να συνεχίσει τη ζωη του χωρις να ασχολείται με το τι κάνει ο αλλος. Ειναι κ το αλλο βεβαια. Οτι αυτος προχώρησε κ εσύ οχι. Οχι ακομα δλδ. Διοτι φυσικα κ θα προχωρήσεις, μονο ομως αν αποδεσμευτεις εντελως απο το παρελθον σου κ απ αυτον. Οσο συνεχίζεις σ αυτο το μοτίβο, δε θ αλλαξει κτ.
Ο άλλος δεν σε γουστάρει και αυτό γίνεται ακόμη κι αν εσύ τον θες πολύ- πολύ-πολύ. Ξεκινάς με αυτή την αποδοχή. Μετά, φιλικές επαφές να κρατησεις με πρώην που είχατε μια τόσο όμορφη σχέση και ξεπερασατε ο ένας τον άλλον στον βαθμό που βλέπεστε σαν - αγαπημένα ε; - αδερφάκια και έχετε να πείτε πολλα άσχετα από τις δυνατές στιγμές μέσα στην σχέση. Αλλιώς είναι μια απάτη και μισή.Για το άλλο που λες, τι να σου πω. Κι εγώ ήμουν της άποψης ότι πρέπει να ξεπεράσεις κάποιον φουλ για να πας παρακάτω, αλλα πιστεύω ότι αρκεί να τα βάλεις απλά σε μια σωστή διάσταση και να είσαι έτοιμη. Δώσε βαρύτητα σε άλλα πράγματα και παράλληλα προσπάθησε να μην διώξεις κάποιον που μπορεί να σου φανεί ενδιαφέρον κι ας νιώθεις ακόμη πως δεν είσαι ξεκάθαρη.Το βασικό είναι όμως να συνειδητοποιήσεις ότι εσύ με τον πρώην σου δεν θα είστε ποτέ ξανά μαζί, δεν έχετε παρόν ή μέλλον και ό, τι κάποτε υπήρξε, τελείωσε. Θες να του πεις τι νιώθεις να φας τα μούτρα σου ή να σου προτείνει να στε τίποτα κρυφά μαζί; Σε άλλες περιπτώσεις δεν θα το έλεγα, αλλά σιγά που δεν ξέρει ότι εσύ λιώνεις κι αυτός αντί να χαίρεται ήσυχα-ήσυχα με το νέο του κορίτσι, θέλει να αντλεί ικανοποίηση κι από εσένα.
Καταρχάς, κόβεις τη ''φιλία'' με εκείνον. Σου κάνει κακό, είναι αχρείαστος πολιτισμός πολυτελείας.Κατά δεύτερον, παύεις να συγκρίνεις τους άλλους με εκείνον. Κατά τρίτον και τέλος, προχωράς και δείχνεις ανοιχτή και ''διαθέσιμη'' σε κάτι όμορφο και ουσιαστικό. Και όλα θα γίνουν.
Κουράγιο. Παίρνει χρόνο η απόρριψη. Αυτό που σου λείπει όμως, από το κείμενό σου κρίνοντας, δεν είναι το άτομο αλλά η συνθήκη της σχέσης, η συντροφικότητα, ο έρωτας. Και σε καταλαβαίνω απολύτως. Ωστόσο επειδή ήταν ο πρώτος δεν το συνειδητοποιείς, επειδή η σχέση ταυτίστηκε στο μυαλό σου με κείνον. Και γι'αυτό "έδωσες πολλά" (τι συγκεκριμένα; βαλτα κάτω με χαρτι και μολύβι), επειδή πίστευες ότι η συνθήκη θα ήταν επομένως να ανταποδώσει ο άλλος από φιλότιμο. Δυστυχώς οι ανθρώπινες σχέσεις δεν πάνε έτσι, κι αλίμονο αν κάθονταν μαζί μας οι εραστές επειδή φιλοτιμήθηκαν...Τα φιλικά έχουν νόημα μόνο αν έχετε πολύ κοινό κώδικα και μόνο στο ερωτικό τα χαλάγατε. Τότε θα μπορούσατε να είστε φίλοι. Δεν μας λες κάτι τέτοιο.Αν με το "φιλικά" εννοείτε πολιτισμένη επικοινωνία 2-3 φορές το χρόνο, ναι, ίσως, γιατί όχι. Αν όμως εννοείτε αλληλοακολοθείστε στο facebook, τότε όχι, είναι έλεγχος και κολακεία του Εγώ του, κόψτε το για δικό σου καλό.Τέλος, μην περιμένεις να σε πλησιάσουν. Να πλησιάζεις εσύ. Όμορφα, διακριτικά, σαφώς. Κι όλα θα πάρουν το δρόμο τους.
Άλλο κείμενο διαβάσαμε ή κάνεις προβολές; Αναφέρει σαφώς η κοπέλα και σε αυτό το σκέλος απάντησα: "απλά ενώ ειναι ομορφη κοπέλα δν εχω ευκαιρίες δλδ ναι μεν όταν βγαινω με παρατηρούν υπάρχουν φλερτ αλλά ως εκεί γενικα δν βρισκω εύκολα καποιον ενώ εκείνος γενικα ήταν πάντα πολυ δυναμικός κι είδατε πλεον ειναι αλλου."Επομένως αφού δεν έχει ευκαιρίες, αν κι ωραία κοπέλα, ας τις δημιουργήσει! :)
Scroll to top icon